Adverteren

RunAndreaRun.nl bereikt middels de website en de social mediakanalen instagram, facebook en twitter dagelijks honderden lezers en volgers, die een passie hebben voor sporten, gezondheid en hardlopen in het bijzonder.

Adverteren
Adverteren op RunAndreaRun.nl? Dat kan. Van advertentie of advertorial tot campagne, waarbij ook mijn andere social media kanalen ingezet kunnen worden: samen met u maak ik een van een idee een concreet plan. Neem voor meer informatie, mogelijkheden en tarieven contact met me op.

Parternship
In oktober 2015 zal ik weer deelnemen aan de WC Obstacle Course Racing in Cincinnatti, VS. Hiervoor ben ik op zoek naar partners, die mij kunnen ondersteunen in financiële en materiële zin. Als partner krijgt u een prominente plaats op de homepage. Daarnaast kan het partnerschap op diverse wijzen ingevuld worden, bijvoorbeeld advertentieruimte op RunAndreaRun.nl, een lezing in uw bedrijf, hardloop-/bootcampclinics voor u en uw personeel, uw logo op mijn wedstrijdtenue, etc. Heeft u zelf een leuk idee? Dan kom ik graag met u in contact om dit samen uit te werken.

Facebook       +1250 volgers
Twitter           + 750 volgers
Instagram      +1.100 volgers