vrijdag 19 mei, 2017

1 juni Ladiesbootcamp bij Runnersworld Utrecht!


Yes het is weer zo ver! Op 1 juni is het Ladiesday bij Runnersworld Utrecht! Dat betekent niet alleen heel leuke aanbiedingen voor dames, maar óók een onwijs leuke bootcamp. Eén keer raden wie die gaat geven! Ik dus! Duuuhh!

Ladiesday bij Runnersworld Utrecht

Maar wat kun je verwachten van deze Ladiesday? Deze gehele dag van 10.00 tot 21.00 uur staat in het teken van dames, PINK en de Ladiesrun op 11 juni. Niet alleen in Utrecht, maar ook in Groningen, Eindhoven en Rotterdam gaan duizenden vrouwen tegelijk hardlopen voor Pink Ribbon. Borstkanker is nog steeds de meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen. Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker.
Je kan deze dag shoppen met leuke kortingen op schoenen, kleding en accessoires (behalve gps/HRM horloges). Tevens wordt gezorgd voor de nodige gezelligheid met live DJ en een hapje en drankje. Daarnaast kun je ook even gratis langs bij de fysiotherapeut tussen 17.30-20.30, kun je gratis massage krijgen en kun je je laten adviseren over sportbh’s door een expert.

Ladiesbootcamp

En… de Ladiesbootcamp! We starten om 19.30 uur. Deelnenem is gratis, maar meld je wel even aan door een mailtje te sturen naar info@runnersworldutrecht.nl en je even op ‘aanwezig’ te zetten in het facebookevent. De bootcamp is voor iedere vrouw toegankelijk. Je hoeft geen bepaalde basis te hebben. Alles wordt ter plekke uitgelegd en iedere oefening kan op eigen niveau uitgevoerd worden. Je hoeft dus echt geen push up te kunnen of de tegels uit de straat te sprinten om deel te kunnen nemen! Niet twijfelen en aanmelden dus!
13177340_1081424698585562_2359756919919073485_n

Praktische info

Parkeren kan heel makkelijk: er is een grote parkeerplaats recht voor de winkel (stadion Galgenwaard). Dit is wel betaald parkeren. Vind je een paar 100 meter extra wandelen niet erg, parkeer dan bij de sportvelden aan de Laan van Maarschalkerweerd / Mytylweg. Hier sta je gratis. Omkleden kan bij Runnersworld, want er is een ruime kleedkamer (inclusief douches).
Doe voor de bootcamp niet je allernieuwste/-mooiste kleding aan. Je komt hoe dan ook in aanraking met de grond en doe je dit niet heel erg tactisch, dan is je broek straks stuk. Dat zou zonde zijn. Verder een paar hardloopschoenen en je bent klaar voor de bootcamp! Neem voor naderhand een setje droge kleding mee, dan koel je niet te snel af op weg naar huis. Goed of slecht weer? De bootcamp gaat altijd door!

Datum: donderdag 1 juni 2017
Tijd: de Ladiesday is van 10.00-21.00 uur, de bootcamp start om 19.30 uur
Locatie: Runnersworld Utrecht, Herculesplein 245-247, Utrecht

Zie ik jou op 1 juni tijdens de Ladiesbootcamp?

 

Reacties


Related Posts


Win jij donderdag een startbewijs voor de Ladiesrun Utrecht?
Win jij donderdag een startbewijs voor de Ladiesrun Utrecht?
Gear, gadgets en lifestyle
Birthday bootcamp!!
Birthday bootcamp!!
Evenementen
Sportweek 46 2015
Sportweek 46 2015
Training

There are no comments yet, add one below.

Leave a Comment


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.