Gear, gadgets en lifestyle

I run, I eat!

Een groot voordeel van lekker sporten: lekker eten! Want een lijf dat veel energie verbruikt, moet voldoende brandstof hebben. Nu was het eerste deel van het hardloperskookboek al een enorm fijn kookboek. Wat blij ben ik dan ook dat een tweede deel niet uit kon blijven!

[heading size=4 style=underline]Hardloperskookboek 2[/heading]Miriam van Reijen heeft zichzelf overtroffen met het Hardloperskookboek deel 2. Naast tig aan leuke recepten staat er ook veel wetenschappelijk onderbouwde info in over sporten en voeding. Barbara Kerkhof verzorgde, net zoals in het eerste deel, de prachtige fotografie. In de zomer van 2014 gebruikten we dan ook de keuken van mijn ouders voor een fotoshoot, waarbij ik helemaal los ging in de keuken en vervolgens de gerechten samen met Barbara aan een proeftest onderwierp. Goedgekeurd! De gerechten dan. De foto’s trouwens ook. Dus, je ziet mij terug in het hardloperskookboek deel 2! Mij niet alleen trouwens, Sanne straalt je ook tegemoet!
12993597_10209376149747860_8347290692527952065_n

[heading size=4 style=underline]De keuken in![/heading]Afgelopen donderdag werd het boek dan ook officieel gelanceerd in Boekalicious in Amsterdam. Een boekwinkel gespecialiseerd in kookboeken, met ruimte voor lezingen, kookworkshops en gezelligheid. Een intiem gezelschap bij elkaar en onder het genot van Hardloperskookboekhapjes (die kokosmacronen… maaaaaaaan die zijn goed!) konden we het boek bewonderen en uiteraard laten signeren door Miriam en Barbara. 12998732_10209376168348325_5450347980432242903_nVervolgens deden we ons nog te goed aan de bloemkoolsoep en de quinoa spinazie, terwijl we het boek doorbladerden op zoek naar nog meer lekkere gerechten. Dat wordt snel de keuken in om te gaan kokkerellen! Wil jij ook de keuken in? Het boek is vanaf nu verkrijgbaar voor € 22,50.
12967299_1059099454151420_681953615606598601_o

 

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!