vrijdag 03 februari, 2017

Laat het voorjaar maar komen!


Wat voor schijtweer het in januari ook kan zijn, stiekem vind ik dit altijd een hele leuke periode. Want alle sportmerken komen met hun voorjaarscollectie! Daar word ik gewoon instant vrolijk van! Vijf kleurrijke collecties voor je op een rijtje!

Odlo

Odlo gaat voor kleur dit voorjaar. Niet alleen voor vrouwen, maar juíst voor de mannen! Als je de tights naast elkaar legt knallen de herentights er gewoon uit. Onwijs gaaf! Vind ik. Daarnaast is Odlo gewoon een topmerk. Kwalitiatief hoogwaardige sportkleding, wat onwijs fijn zit.Oldo

Nike

Nike gaat de futuristische kant op. De campagne “Do you believe in more?” richt zich op modern movement, waarbij het verkennen van verschillende sporten zonder grenzen centraal staat. Verschillende disciplines lopen in elkaar over. En zo moet de kleding ook geschikt zijn voor al deze gevarieerde bewegingen. Lekker rauw!

ASICS

ASICS lanceerde afgelopen weekend de fuzeX Rush in Los Angeles. De nieuwe schoen is de ultieme combinatie van urban & sport. Met een super stijlvol strak en licht design, en tegelijk de demping die je van een hardloopschoen verwacht. Perfect voor het dagelijkse leven én hardlopen in elke stad. Natuurlijk met een fantastisch mooie kledinglijn erbij. Heerlijk die vrolijke kleurtjes!
Asics

Kari Traa

En waar Kari Traa altijd de kleurenwaaier aanvoerde, lijkt ze dit seizoen juist wat meer behouden te zijn in kleurgebruik. Niet minder gaaf overigens. Want door de sobere kleuren te combineren met kleurrijke items val je nog steeds enorm op!
Kari Traa

Adidas StellaSport

Adidas StellaSport gaat op avontuur. De camo print in vele kleurtjes is een grappige verwijzing naar het zoeken avontuur buiten. Dez printjes iets te wild? De Adidas by Stella McCartney lijn is wat meer behouden.

Wat is jouw favoriet voor het komende seizoen?

Reacties


Related Posts


Time flies #mei
Time flies #mei
Persoonlijk
Sakura Adidas #fashion
Sakura Adidas #fashion
Gear, gadgets en lifestyle
Review: Adidas UltraBOOST X
Review: Adidas UltraBOOST X
Gear, gadgets en lifestyle

There are no comments yet, add one below.

Leave a Comment


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.