donderdag 25 juli, 2019

My #RoadToTahoe


Things are getting real now! Spartan World Championship ik kom er aan! Althans, dat is wel de bedoeling. Ik kan daar alleen wel wat hulp bij gebruiken…

Ik ben nu dus hard op zoek naar sponsoren/donateurs en hoe klein de bijdrage ook is, ik ben er enorm dankbaar voor! De kosten voor deelname aan het WK liegen er niet om. Alle kosten bij elkaar van vlucht, accommodatie, autohuur en startbewijs tikken aardig aan.
Maar ik wil er ook iets voor terug doen. Van mijn partners met wie ik de afgelopen jaren veel heb samengewerkt mag ik prijzen ter beschikking stellen voor een… online raffle!

Hoe dit werkt?

Vrij simpel. Stel je wilt een bedrag doneren, dan kun je in onderstaand overzicht bekijken welke prijs het beste bij je past. Klik op de link van dat product en via tikkie kun je mij een betaling doen. Wil je meerdere donaties doen (bijvoorbeeld meer winkans voor een bepaald product, of  wil je meeloten met meerdere producten) gebruik dan de link opnieuw.
Iedere donatie vanaf 5 euro (met uitzondering van de vrije donatie) levert je een lootje op voor de gekozen prijs.
Heb je gedoneerd, dan zie ik enkel de initialen en achternaam van de donateur. Stuur me voor de zekerheid een berichtje zodat ik zeker weet dat ik de juiste persoon voor me heb en straks bij een gewonnen prijs met de juiste persoon contact op neem 😀

Vrije donatie

Al doneer je me € 0,01 dan kun je deze link gebruiken. Je kunt dan zelf het bedrag dat je wilt doneren invullen. Je doet dan alleen niet mee aan de loterij met onderstaande prijzen.

Cadeaubon WOD winkeltje t.w.v. € 25,-

Doneer mij € 5,- via deze link en maak kans op één van de twee cadeaubonnen van het WOD Winkeltje t.w.v. € 25,-.  Ik haal hier mijn Winnie’s Ripfix, ideaal voor een snel herstel van rips en wondjes (ik smeer het ook gerust op schaafplekken) en droge handen. Maar je kunt hier ook terecht voor al je CrossFit gear en benodigdheden.

Gepersonaliseerd shirt van Ikbdruk.nl

Doneer mij €5,- via deze link en maak kans op een gepersonaliseerd shirt van Ikbdruk.
Race je liever in een shirtje of een hemdje? De keuze is aan jou en hoe gaaf is het om in je eigen unieke shirtje te lopen! Jij draagt het idee aan en samen met Ikbdruk bepaal je hoe het eindresultaat wordt.
De shirtjes die wij als Team Nederland droegen tijdens het Spartan Team European Championships zijn door Ikbdruk ontworpen en gedrukt. Meer voorbeelden zien van de mogelijkheden? Kijk op de facebookpagina.

Herzog Medical compressiekousen

Doneer mij € 10,- via deze link en maak kans op een paar compressietubes of -kousen van Herzog Medical. t.w.v. €44,95-49,95. Herstel sneller en voorkom klachten aan de onderbenen! Nog een bijkomend voordeel: een beetje extra bescherming van de huid tijdens races. Ik meet de juiste maat bij je op (als je deze niet weet), zodat je niet hoeft te gokken op de maat.
Deze prijs wordt alleen uitgekeerd in Nederland, i.v.m. het opmeten van de kousen door mij.

Spartan Nederland hoody

Doneer mij € 10,-  via deze link en maak kans op één van de twee Spartan Race Netherlands hoodies t.w.v. € 50,-! Ik mag van Spartan Race Nederland één dames en één heren exemplaar verloten onder de donaties die voor deze optie kiezen.
Deze prijs wordt alleen uitgekeerd in Nederland in verband met de verzendkosten.

Spartan Sprint ticket

Doneer mij € 15,- via deze link en maak kans op een vouchercode voor een Spartan Race Sprint open heat in West Europa (Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Frankrijk, Italië, Nederland – mits er voor de sluitingstijd van deze code een nieuwe racedatum bekend wordt), te verzilveren tot 1-1-2020. Het is mijn vrijwilligerscode voor een dag opbouwen van Spartan Stadion Amsterdam.

Anita active sportbeha

Voor de dames! Natuurlijk kan Anita niet ontbreken.  Mijn favoriete merk sportbeha’s en eentje kan er voor jou zijn.
Doneer mij € 15,- via deze link en maak kans op de dynamiX star sportbeha van Anita active t.w.v. € 69,95.
De DynamiX star heeft voorgevormde naadloze cups en biedt optimale ondersteuning. De gekruiste schouderbanden zijn superhandig bij obstacle races, want zo hebben je schouders alle ruimte als je in de monkeybars hangt. In de limited kleur pool blue!
Let op: deze sportbeha is verkrijgbaar in de maten cup A t/m G, ondermaat 70-90. Deze prijs wordt alleen uitgekeerd in Nederland, i.v.m. het eventueel doorpassen van de juiste maat.

Osprey Duro6

Doneer mij € 15,- via deze link en maak kans op de Osprey Duro 6 t.w.v. € 110,95.
Al jaren zijn wij onafscheidelijk op lange afstanden. Mijn Osprey Duro en ik. Tijdens trainingen en wedstrijden voorziet de Duro mij van drinken, kan ik mijn telefoon makkelijk kwijt (tijdens trainingen dan, niet met races) en kan ik de bergruimte volstouwen met dingen die ik al dan niet nodig kan hebben tijdens de training of race. Meer weten over deze superhandige, duurzame, stabiele en mooie hydration pack? Check dan mijn review.

Met dank aan Het WOD winkeltje, Ikbdruk.nl, Herzog Medical, Spartan Race Nederland, Anita Nederland, Osprey Europe.

Reacties


Related Posts


5 tips voor vaderdag
5 tips voor vaderdag
Gear, gadgets en lifestyle
Wie de sok past…
Wie de sok past…
Gear, gadgets en lifestyle
Sinterklaas Kapoentje ik wil DIT in mijn schoentje!
Sinterklaas Kapoentje ik wil DIT in mijn schoentje!
Gear, gadgets en lifestyle

2 Comments


Trackbacks and Pingbacks

Leave a Comment


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.