vrijdag 21 april, 2017

Wie gaat er naar de Gemert City Run?

Gemert City Run

Ik loop stiekem alvast een beetje op de feiten vooruit. In mei is de Gemert City Run mijn #EventoftheMonth en als je mee hebt gedaan aan de prijsvraag kun jij bij dit feestje aanwezig zijn!

Gemert City Run

Je kunt kiezen uit een 5 of 10 kilometer. Het parcours van de 5 kilometer voert je door en rond het centrum van Gemert, terwijl je met de 10 kilometer een lus buiten Gemert langs maakt met een blik op het omliggende groen. Er valt er veel te genieten in Gemert. De sfeer is waanzinnig en het mooie parcours voert je langs mooie plekjes, zoals de sfeervolle binnenstad met honderden supporters en het kasteel.
Met de starttijden in de avond en een dorpsfeest na afloop kun je tot in de late Brabantse uurtjes doorgaan. Dat belooft dus een boel Brabantse gezelligheid!

Wie wint?

Meegedaan met de prijsvraag? De winnaar gaat samen met een loopmaatje een gezellige avond beleven! Dan klinkt er nu tromgeroffel… Gefeliciteerd Mireille!

Da’s bijna een thuiswedstrijd Gemert, maar na ruim een jaar revalideren zou het dan toch super zijn om daar de 5/10 km te mogen lopen. Kom maar op met die gezelligheid!

Jij wint twee startbewijzen voor de Gemert City Run! Ik neem contact met je op voor de verdere afhandeling.

Reacties


Related Posts


Mei events! #EventoftheMonth
Mei events! #EventoftheMonth
Event of the month
WIN Zandvoort Circuit run #EventoftheMonth
WIN Zandvoort Circuit run #EventoftheMonth
Event of the month
Explore February!! #EventoftheMonth
Explore February!! #EventoftheMonth
Event of the month

There are no comments yet, add one below.

Leave a Comment


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *