maandag 28 oktober, 2019

Sports diary #43 2019


Bíjna naar Griekeland voor het Spartan Trifecta World Championship. Dus de laatste krachttrainingen stonden deze week op het programma, maar was ik vooral druk met het huis van onder tot boven onder handen nemen.

Zondag
Een heerlijke lazy zondag vandaag. Want ik voerde vandaag bijzonder weinig uit. Lekker op de bank met een boek, dekentje, koffie, gevolgd door film en met bord op schoot eten. Zulke dagen geniet ik intens van.

Maandag
Busy day, maar wel een hele leuke! Celine heeft me gevraagd om haar te gaan trainen richting het volgende Spartan Race seizoen met de focus op de looptrainingen. Superleuk! Vandaag dus de intake, waarbij we een stukje hebben gelopen, ik haar loopstijl kon bekijken, we wat loopscholing gedaan hebben en ik nu aan de slag kan met haar loopschema.
Daarna samen door naar Amersfoort om met mede partner in crime Kelly te gaan boulderen en al wat Spartan plannen voor volgend jaar door te nemen.

Dinsdag
Na een dag druk bezig zijn met mijn to do list was het tijd om even de benen te strekken in het bos. Heerlijk die herfst, de bladeren die onder de voeten knisperen en al die paddestoelen die uit de grond geschoten zijn. Echt even me-time en volop genieten.

Woensdag
Waar een ochtendje op pad met ma al niet toe kan leiden… Samen naar meubelboulevard in Veenendaal omdat ma wat decoratie wilde shoppen. En ach, als je er dan toch bent, plof je gewoon ff op een leuke bank neer… Die je vervolgens niet meer uit je hoofd krijgt… ’s Avonds thuis werd er nog even gemeten en een knoop hoefde ik al niet meer door te hakken. Zaterdag dus terug om ‘even’ een bank te bestellen en ach doe er maar meteen nieuwe eetkamerstoelen bij!

Donderdag
Ik heb het op mijn heupen de laatste weken, het hele huis wordt van onder tot boven overhoop gehaald. De grote opruiming is begonnen, waaronder mijn sportkast uitruimen. Nog leuke sportkleding nodig in goede staat? Check mijn instagram!
En ik ramde deze avond mijn Lego skyline van San Francisco in elkaar. Zo leuk! En een heerlijk aandenken aan een fantastisch avontuur!

Vrijdag
Poe wat een benendag vandaag! Na de deficit deadlifts op een hoog gewicht volgden front squats en low bar back squats. Door het hoge gewicht nu een lager aantal series dan wat ik gewend ben. De training voelde zowat lui aan!
Na de training bracht ik een bezoekje aan het kantoor van Emilie van Mint15 sieraden om mijn kunstwerkje af te maken. Met slotje er aan is mijn armbandje voor Griekenland nu klaar!

Zaterdag
De groepstraining van vandaag had een iets andere insteek, daarom had ik gisteren alle beenoefeningen gedaan. Het hele bovenlijf werd vandaag onder handen genomen met bench press, pull downs, dumbell press, vertical rows en face pull downs. Pompen die handel!
Daarna snel door naar huis, want vanmiddag ging ik mijn nieuwe bank bestellen!

Totaal loop kilometers deze week: 14 km
Jaartotaal loopkilometers 2019: 832 km

Reacties


Related Posts


Sports diary #14 2020
Sports diary #14 2020
Training
Sports diary #13 2020
Sports diary #13 2020
Training
Sports diary #12 2020
Sports diary #12 2020
Training

There are no comments yet, add one below.

Leave a Comment


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.