vrijdag 08 februari, 2019

Sports diary #5 2019


De eerste trip van het jaar zit er al weer op. Al zag ik weinig van Milaan want ik was er voor werk. Maar ik had er wel de kans me vol te eten met veel te veel koolhydraten en een rondje door het park te lopen.

Zondag
Waarom de wekker zo vroeg op een zondag? Help! Maar voor een goede zaak! Op naar een OCR-buddy om stoof te maken en als je dan toch 8 uur moet wachten en je niet gek wilt worden van de honger en steeds sterker wordende lucht die uit de slowcooker komt, ga je boulderen! En het ging een heel stuk beter dan woensdag, al was het met de vinger toch nog wel een beetje lastig.

Maandag
Dit is maar een kort werkweekje van twee dagen op kantoor. Dus vol gas er op om het werk van drie dagen in twee dagen te proppen.

Dinsdag
Gek als je dinsdag al je laatste werkdag van de week op kantoor kan noemen! Al was de werkweek zelf nog niet voorbij.

Woensdag
Voor Spartan ging ik vandaag op pad. Naar Milaan wel te verstaan voor een marketingmeeting met mijn internationale collega’s.

Ik had mazzel dat mijn vlucht door KLM niet was gecanceld vanwege de voorspelde sneeuw en na een vlucht met een stinkende, rochelende en hoestende Aziaat naast me (ik heb hem vriendelijk doch zeer dwingend gevraagd minstens zijn hand voor z’n mond te houden) was ik blij dat ik na een monsterlijke taxirit door Milaan veilig in het hotel aan kwam. Superleuk om de mensen met wie ik alleen online contact heb eens in het echt te zien en te spreken! De dag vloog voorbij met een ongelooflijk uitgebreide lunch met voor ons gereserveerde tafels, nog meer overleg om af te sluiten met een 4-gangen diner in een restaurant in de buurt. Alleen ben ik niet meer gewend om zoveel koolhydraten te eten. Ik had het idee te ontploffen! Morgen de wekker maar even vroeg voor een rondje park.

Donderdag
Wekker op 6.45 uur. Een kwartier later aan het ontbijt in mijn loopkleding en direct door naar buiten.
Het hotel ligt naast een parkje en ik had uitgerekend dat een rondje om het park ongeveer 2 kilometer was. Maar al snel kwam ik er achter dat het asfalt op de stoep best glad was en verplaatste ik mijn geplande 1e rondje om het park naar de onverharde paden in het park en rende ik een uur lang kris kras door het park. Ik was niet de enige hardloper. Het was zelfs druk te noemen. Maar hoe dik kun je jezelf inpakken! Mutsen, twintig lagen kleding, handschoenen… Ik stikte de moord en moest zelfs mijn jasje uitdoen. Heerlijk begin van de dag!

Vervolgens weer een dag overleg en presentaties tot aan de lunch, want toen moest ik weer weg naar het vliegveld. Stressmomentje: eerst het Centraal Station zien te vinden, vervolgens de juiste trein, tot de ontdekking komen dat het stempelding niet werkt en een Italiaanse je wenkt (zelfde probleem) om het bij de machinist en conducteur te melden, uur in een Italiaanse boemeltrein, ruuuuiiim op tijd op het vliegveld.

De tijd werd gedood met rondslenteren en even een vroeg diner (pizza, obvious) te eten voordat ik kon boarden. Overstap op Parijs, die nog best spannend was doordat we iets vertraging hadden. Ik moest in volle sprint richting de volgende gate. Gehaald! En na een intensieve terugreis was ik thuis.

Vrijdag
De training vanochtend ging niet helemaal van een leien dakje. Ik merkte tijdens het hardlopen iets instabiliteit in de linkerknie. Had ik in Milaan ook last van. Oorzaak: een kort bed met een te strak ingestopt laken waardoor mijn voet plat gedrukt werd als ik op  mijn rug lag en dat een paar keer die nacht kramp veroorzaakte! Hoe verzin je het! Huub was dus genoodzaakt mijn voet en onderbeen in een houtgreep te nemen. Ik deed hetzelfde met konijntje Painless.
Vervolgens de training, waarbij ik merkte dat twee dagen op en neer reizen best een impact heeft. De deadlifts voelden zwaar en hielden we daarom op een iets lager gewicht. De rest van de training voelde goed, maar op de een of andere manier had ik minder energie. En van vandaag geen foto… totaal vergeten!

Zaterdag
Gatver en dan word je wakker met hoofdpijn. Ik cancelde helaas de training, nam een pijnstiller en dook weer onder de wol. Ik heb de klok bijna rond geslapen! De rest van de dag stond dan ook op standje chillen. Boodschappen, beetje werken en lekker bouwen aan mijn Lego Zweinstein kasteel. Wat een heerlijk tijdverdrijf is dat zeg!

Totaal loop kilometers deze week: 11 km
Jaartotaal loopkilometers 2019: 84 km

Totaal januari: 79 km

 

 

Reacties

There are no comments yet, add one below.

Leave a Comment


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.