About

Welkom op mijn website! Mijn naam is Andrea en deze website is ruim 10 jaar geleden ontstaan om mijn hardloopavonturen te delen met andere lopers. Ondertussen is de site uitgegroeid en deel ik hier alles wat mij bezig houdt op het gebied van een gezonde lifestyle, hardlopen en obstacle racing in het bijzonder: van leuke events die je niet wilt missen, wedstrijdverslagen, reviews tot fashion, recepten, trainingstips en nog veel meer. Regelmatig post ik een blog en houd ik mijn ogen open op zoek naar alles wat mij, en jou, maar kan interesseren. Heb je een idee of zie jij een leuke samenwerking met mij zitten? Neem dan contact met me op!


[heading size=4 style=underline]Harder, better, faster, stronger[/heading]Hoe dit allemaal begon? Sport is eigenlijk al mijn hele leven onmisbaar en heeft me door diepe dalen heen getrokken en is onderdeel van mijn lifestyle.
Op 17-jarige leeftijd ben ik begonnen met krachttraining, vanwege knieproblemen. Al snel spendeerde ik al mijn vrije tijd in de sportschool of op de mtb. Hier is ook mijn voorliefde voor modder ontstaan. Toen ik op mezelf ging wonen werd het een sport om zo smerig mogelijk thuis te komen met de modder tot in de oren.

Al dat gesport zorgde ervoor dat ik mijn grenzen begon op te zoeken. Of er ver overheen ging. Zo heb ik deelgenomen aan de Ultimate Fitness Challenge (2002 en 2003), liep ik meerdere (obstacle) marathons en ben ik sinds 2012 helemaal verslingerd geraakt aan obstacle course racing. Grenzen verleggen, diep gaan en dichter bij jezelf komen: ‘harder, better, faster, stronger’. Dat nummer van Daft Punt is een beetje mijn lijfspreuk geworden (en staat nu op mijn racefiets gepaint).

[heading size=4 style=underline]OCR atleet[/heading]
In 2012 kwam ik voor het eerst in aanraking met obstacle course racing en sindsdien ben ik verslaafd geraakt aan deze sport. Mijn passie voor deze sport leidde er toe dat ik sinds 2014 deze sport als wedstrijdatleet bezig en aan diverse EK’s en WK’s heb mogen deelnemen.

In 2015 liep ik mijn eerste Spartan Race en sindsdien heb ik deze OCR-brand in mijn hart gesloten. De vaak prachtige locaties, een eigen ranking-systeem, Spartan EK en WK en de gave medailles hebben er voor gezorgd dat ik me sinds 2018 volledig heb toegelegd op het lopen van Spartan Races wereldwijd.

Mijn doelen voor 2019 liggen hoog:
– juni 2019: deelname aan het Spartan Europees Kampioenschap
– kwalificatie behalen voor het Spartan Wereld Kampioenschap eind september in Squaw Valley, VS
– oktober 2019: deelname aan het WK OCR in Engeland
– november 2019: deelname aan het Spartan Trifecta Wereld Kampioenschap

RunAndreaRun OCR WC

Nieuwsgierig geworden? Volg me dan ook op:
Facebook
Instagram
Bloglovin

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!