Evenementen

42.195 – Wouter Monden

Een marathon loop je niet zo maar. Dat is serious business. Voor de meesten dan. Hoe serieus? Dat vertelt Wouter Monden in zijn theatershow 42.195. Hij pakte die marathon écht grondig aan en trainde alsof zijn leven er vanaf hing! De marathon staat op zijn lijf geschreven. Letterlijk. Hij was eerder al te zien in de rubriek Runnin’ tattoo.

[heading size=4 style=underline]Standing upcoming talent[/heading]Wouter Monden is een comedian die hard aan de weg timmert. Sinds 2010 speelde hij meer dan 500 keer in Nederland, België en Engeland.Hij pakt het publiek moeiteloos in met zijn sympathieke voorkomen, maar  hij kan ook hard en cynisch uit de hoek komen als het gaat om dingen die hij écht belangrijk vindt.
Eerder won Wouter de Culture Comedy Award de jurypijs. De jury roemde hem om zijn hoge grapdichtheid, diversiteit en actualiteit en riep hem uit tot het grootste stand-up comedy talent van 2010. Met aanstekelijk plezier vertelt hij in zijn theatervoorstelling over het aangaan van uitdagingen en het overwinnen van tegenslagen. Eerder dit jaar stond hij met zijn voorstelling 42.195 in de halve finale van het Leids Cabaret Festival. De jury noemt hem ‘een begenadigd verteller die met gemak op het podium staat.’ ‘Zijn verhaal dat hij met verve neerzet, is doorspekt met taalgrappen.’ Tip: een goede warming up voorkomt spierpijn in je buik en kaken.
been

[heading size=4 style=underline]Doorzetten[/heading]Wouter liep in oktober 2012 zijn 1e marathon. Dat ging niet zonder slag of stoot. In 2006 besloot Wouter zijn leven drastisch om te gooien. Het roken, drinken en blowen werden ingeruild voor een paar loopschoenen. Zijn droom was om ooit een marathon te lopen. Maar verschillende blessures weerhielden hem er van om die droom waar te maken en het lopen kwam mede door zijn optredens op een steeds lager pitje te staan. Begin 2012 zat hij niet lekker in zijn vel: hij miste het hardlopen. Daarop besloot hij dat er nu van moest komen: de marathon van Amsterdam werd het! Het deed pijn, het was zwaar en bijna gaf hij op. Maar hij hield vol. En finishte in een fantastische tijd van 3.43.25! Zijn tattoo herinnert hem er aan dat niets onmogelijk is, als je er maar voor gaat.
Beleef de magische afstand van 42.195m met Wouter mee!

Wanneer: Woensdag 16 oktober 2013
Waar: Rietveld Theater, Rietveld 49, 2611 LH Delft
Tijd: 20.30 – 22.00 uur
Toegang: € 12,50, voor vrienden € 10,00 (reserveren kan hier)

Kun je woensdag 16 oktober niet? Wouter staat op 11 januari 2014 in theater De Naald in Naaldwijk.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!