Evenementen

AA Drink FBK Games 2014

Morgen niets te doen? Dan heb ik een leuke tip voor je. Op zondag 8 juni 2014 mogen wij weer getuige zijn van prachtige internationale topatletiek tijdens de AA Drink FBK Games in Hengelo.

[heading size=4 style=underline]Almost gone[/heading]Bijna bestonden de FBK Games niet meer, omdat de gemeenteraad van Hengelo, vanwege bezuinigingsredenen, de stekker letterlijk uit het stadion wilde trekken. Gelukkig is het gelukt om een alternatief plan te ontwikkelen, waarbij de FBK Games werden behouden. Het zou toch zonde zijn als we in Nederland niet meer konden genieten van al die verschillende atletieknummers op wereldniveau.

[heading size=4 style=underline]So close![/heading]Het leuke van de FBK Games is dat je namelijk heel dicht bij de atleten bent. De sfeer is er geweldig en het stadion ademt de wedstrijdspanning. Nederlandse atleten als Churandy Martini, Dafne Schippers, Jamile Samuel, Bram Som, Gregory Sedoc, Eelco Sintnicolaas, Yvonne Hak en bladerunner Marlou van Rijn zullen op bijna aanraakafstand hun prestaties op de verschillende onderdelen tonen.
_EB49054

[heading size=4 style=underline]Go![/heading]Het programma start vanaf 14.40 uur met de presentatie van de atleten om 16.20 uur. Houd even rekening met het weer. Een groot deel van het stadion is niet overdekt. Smeer je dus in en neem voor de zekerheid een paraplu mee. Kaarten zijn via internet te kopen of ter plaatse aan de kassa. Meer informatie over prijzen, adres, programma, etc. vind je op de site.
Foto’s: FBK Games

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!