Evenementen

Are you a winner?

Nog een week en dan barst de kleurenbom op de boulevard van Vlissingen tijdens Colours By The Sea. Deze funrun staat garant voor gezelligheid, saamhorigheid, kleur en een afterparty. In samenwerking met Colours By The sea schreef ik een prijsvraag uit. Ben jij 1 van de winnaars van de kleurensetjes en strooi jij nog wat extra kleur in de rondte?

Allereerst wil ik jullie bedanken voor de vele reacties met originele, grappige en ontroerende redenen waarom juist jij wat extra kleur in je leven kunt gebruiken. Je begrijpt… de keuze was niet makkelijk… Maar, het is gelukt! Ik heb 2 winnaars gekozen en dat zijn:

[heading size=4 style=underline]Yana Verboeket[/heading]Ik geef mijn dagen graag wat kleur, met groen en blauw en zonnig geel.
Ik weet, dat is natuurlijk, maar zulke dagen zijn er niet zo veel.
Soms lijkt een dag een beetje grijs, dan kleur ik hem vaak roze,
Met hier en daar een zwarte stip, want grijs is uit den boze.

[heading size=4 style=underline]Michie Blokland[/heading]Een beetje extra kleur in mijn leven… GRAAG! Zo dichtbij mijn diploma en nog zoveel achter de boeken en laptop zitten om dat diploma binnen te halen, dat buiten komen bijna geen optie meer is. De Colours By the Sea run helpt mij al om even aan deze dagelijkse diploma stress te ontsnappen. Een beetje kleur in mijn leven op dit moment zouden mij die laatste loodjes ook wat kleur geven! Wat extra kleur tijdens de run zal mij even helemaal dat ‘diploma binnen halen’ gedachte doen vergeten en kleurrijk genietend de run laten lopen!

Met de prijswinnaars wordt contact opgenomen, zodat de prijs toegestuurd kan worden. Heel veel plezier met kleuren en tot 14 juni in Vlissingen?

Niet gewonnen, maar wil je wel met kleur gooien?? Geef je dan op als vrijwilliger en zorg er voor dat op 14 juni ruin 5.000 deelnemers gekleurd over de finish komen!

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!