Evenementen

Avondje beurs

Heb jij op 28 november nog niets te doen en heb jij zin om een avondje met hardloopfreaks door te brengen? Kom dan van 18.30-22.00 uur naar Ten Tije Sport & Welness Beleving in Apeldoorn. In samenwerking met Runnersworld Apeldoorn en Running Movements vindt hier de tweede hardloopbeurs plaats.

Op de beurs zullen verschillende hardloopmerken zich presenteren. Je kan een loopanalyse laten doen, krijgt informatie over hardloopschoeisel, hardloopkleding, blessurepreventie, hartslagtraining, sportvoeding & voeding in zijn algemeenheid, hoogtetraining en je kan ja laten informeren door loopevenementen die aanwezig zullen zijn. Topatleet Gert-Jan Wassink zal op deze avond meerdere keren een presentatie geven over verstandig trainen, dan wel het optimaliseren van je persoonlijke trainingssituatie. Daarnaast biedt Ten Tije Sport & Wellness Beleving de bezoekers een health check aan met het daarbij behorende gezondheidsadvies. Proef ook het heerlijke sportbier, laat de juiste sport bh aanmeten, verwen je voeten en ontvang tips en tools van de hardloopdeskundigen van Runnersworld Apeldoorn.

Oftewel, er is heeeeel veel te doen en te zien op deze avond! Vorig jaar was de hardloopbeurs in Apeldoorn, met 300 bezoekers, een groot succes. Ben jij er dit jaar ook bij?

Locatie: Ten Tije Sport & Welness Beleving
Adres: Schorpioenstraat 4, Apeldoorn
Tijd: 18.30 tot 22.00
Presentatie Gert-Jan Wassink: 19.30-20.30 en 20.45-21.45
Entree: gratis

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!