Evenementen

Ben jij klaar voor Leiden?

Ik ben nog niet koud (haha, wat een woordspeling!) terug uit Berlijn en ik moet me even helemaal omschakelen! Aanstaande zondag verwacht ik van mezelf dat ik een pr op de 5 kilometer ga lopen tijdens de Leiden Marathon…

[heading size=4 style=underline]Event of the month[/heading]De Leiden Marathon is deze maand Event of the Month op mijn blog. Naast de marathon zijn er meerdere afstanden om te lopen: de 5 of 10 kilometer of de halve marathon en voor de kinderen is er een kidsrun. Dit evenement kenmerkt zich door de saamhorigheid, een geweldige sfeer, de fantastische routes en voor het eerst gaat de marathon over 1 ronde in plaats van 2 keer de halve marathon route.
De organisatie is het hele jaar druk met het organiseren van de Leiden Marathon en de aanhangende evenementen. Maar daarmee weet zij ook een perfect georganiseerde wedstrijd neer te zetten met een internationaal en nationaal topveld!

[heading size=4 style=underline]Switch[/heading]In tegenstelling tot andere wedstrijden heb ik me dit keer niet echt bepaald specifiek voorbereid. En dat is eigenlijk zo niet ik. Ok, mijn trainingen zijn tijdens mijn vakantie gewoon doorgegaan, maar mijn hoofd stond op standje ‘Berlijn’ (denk: ’tralalalalalaa’) en niet op ‘wedstrijd’ (iets in de trant van: “….*zucht*…pffff…..’). Verder ben ik me aardig te buiten gegaan aan currywursten met frietjes (ik eet anders echt zelden frietjes, vind er geen bal aan), dürüm, pizza’s, frisdrank (dat drink ik anders nooit *burp*) en best wel wat biertjes…
Food CollageOok de flessen bietensap bleven dit keer dicht. Bij thuiskomst uit Berlijn ging meteen de gezondheidsmodus weer op on. Dat ik een zondag een pr loop daar twijfel ik niet aan, maar dat pr zal ik de komende maand nog verder aan kunnen scherpen met een betere voorbereiding.

Loop jij zondag ook in Leiden? Heb je je al ingeschreven? Zo niet, er is mogelijkheid tot na-inschrijving op de dag zelf in de Pieterskerk. Check de site voor de meest actuele informatie.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!