Evenementen

Breakout Run prijsvraag!

Preparation, planning and patience. De 3 onmisbare ingrediënten noodzakelijk voor aan geslaagde ontsnapping uit de gevangenis. Zorg er voor dat je 14 september klaar staat om deel te nemen aan de grootste ontsnapping in de Nederlandse geschiedenis. Een vluchtroute van 15 kilometer vol hindernissen leidt de gevangen naar de vrijheid. Ben jij straks 1 van de gevangenen die aan deze ontsnapping deel gaat nemen? Doe dan mee met de prijsvraag!

[heading size=4 style=underline]Breakout![/heading]Op 14 september vindt in het recreatiegebied De Maashorst, nabij Oss, de Breakout Run plaats. Een obstakelrun van 15 kilometer, waarbij de nodige uitdagingen te wachten staan.

Op het moment dat alle deelnemers zich verzameld hebben bij het startterrein is er geen weg meer terug… Samen met zo’n 2000 andere gevangenen wordt het tijd om in opstand te komen en uit te breken uit de zwaarbewaakte gevangenis. Buiten de gevangenispoort is het tijd om aan de vluchtroute te gaan beginnen. De voortvluchtigen zullen achter de muur voor verassingen komen te staan, en zullen er de nodige hindernissen ontweken, beklommen en uiteindelijk overwonnen moeten gaan worden. Middels tijdsregistratie wordt er bijgehouden wie er de snelste ontsnappingstijd heeft neergezet en kun je achteraf terug kijken wat je tijd is.
Kortom een zeer uitdagende Run, maar zeker haalbaar voor iedereen met een basisconditie en een goede dosis motivatie!

[heading size=4 style=underline]Voorbereiding[/heading]In aanloop naar deze grote ontsnapping is het noodzaak jezelf goed voor te bereiden. Op de website en de faebookpagina van de Breakout Run worden vanaf vandaag iedere week tips gegeven hoe jij straks zo fit mogelijk aan de start kan staan. Dit gebeurt in samenwerking met Fitland, officieel partner van de Breakout Run.

[heading size=4 style=underline]Are you in?[/heading]Are you planning to escape?? Win dan nu 1 van de 2 startbewijzen die ik voor de Breakout Run mag weg geven!! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is hieronder in een reply aan te geven wat jouw grootste breakout ooit is geweest. Wees creatief… Winnaars worden via www.runandrearun.nl bekend gemaakt, dus houd de site in de gaten!
999905_184317555061168_1164155650_n

Eén reactie

  • Joost

    Ooit was ik een voetballer, maar uit het wekelijkse ’trainen-drinken-spelen-drinken’ ben ik uitgebroken en tegenwoordig is het ‘lopen-drinken-lopen’ 🙂

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!