Evenementen

Danielle liep de Urban Culture Run Utrecht

Danielle won twee startbewijzen voor de Urban Culture Run in Utrecht. Afgelopen weekend liep ze samen met loopmaatje Pierre door de Utrechtse binnenstad. Je leest haar verslagje van een geslaagde dag!

[heading size=4 style=underline]Urban Culture Run[/heading]Yes! Deelnemen aan de Urban Culture Run in hartje Utrecht samen met mijn favoriete loopmaatje en vriend Pierre. Dat is nog eens een leuke prijs! De start van de run was op Hoog Catharijne! Gaaf al die vrolijke loopshirtjes op het centraal station. Deze run werd gehouden als start voor de UIT markt en er was geen tijdregistratie. Uitgangspunt was om dwars door Utrecht te kunnen rennen langs en door culturele en historische hart van de stad.
cam00199
[heading size=4 style=underline]Vliegend door Utrecht[/heading]We startten in een groep van 50 mensen. Was er voor de start nog een hoosbui, daar merk je dus heeeel weinig van, als je overdekt start. Om 10.00 uur klonk voor ons het startschot. Vooraf afgesproken om rustig te rennen, maar dat kunnen we dus echt niet. Dat bewezen we gelijk, want we liepen al snel samen voorop.
cam00192Na Hoog Catharijne waar we dwars door heen gingen, renden we door een parkeergarage. Na een klein stukje buiten, renden we Tivoli binnen en renden we achter er weer uit. Dwars door de kloostertuin, onder de Dom langs, dwars door de smalle straatjes, onder de gracht langs en dwars door een kledingwinkel. Super! Trapje op, wederom door Hoog Catharijne en nog even sprinten naar de Finish!
cam00201
Bij de finish kregen we een gelletje en een medaille! Het was een heel gezellige loop! Dank je wel Andrea!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!