Evenementen

De Kleine Huiskamer Run

De wattes? De Kleine Huiskamer Run? Wasda? Dat was superleuk! Want Sanne weet wel hoe ze een gezelligheid creëert. Dat had ik tijdens onze RunAlongRun al mogen ervaren. En uiteraard kwamen de befaamde mammoetkloten ook op tafel.

[heading size=4 style=underline]De Kleine Huiskamer[/heading]De Kleine Huiskamer is een initiatief van Sanne, waarbij ze haar huiskamer openstelt voor allerlei verschillende activiteiten voor en door huisgenootjes. Waar ontmoeten, verbinden en samenwerking hand in hand gaan. Een knusse en culturele ontmoetingsplek vóór en dóór Veenendalers (en wie het gewoon leuk vindt om aan te sluiten).

[heading size=4 style=underline]This is a fun run![/heading]Vanuit een gezamenlijke passie van Sanne en Carla werd zondag De Kleine Huiskamer Run georganiseerd met aansluitend een runners high tea en bij afscheid een mooi opgemaakt bloemenboeket van Carla. Ik was gevraagd om de loop te begeleiden. Tuurlijk wil ik dat! Maar in het bos rondom Veenendaal ken ik de weg niet zo goed. Sjoerd, de vriend van Sanne, zou daarom meefietsen. Maar eigenlijk vond Sanne het veel te jammer om niet mee te lopen, dus ook zij trok de schoenen aan. Met een groep van 12 lopers, Sjoerd op de fiets en een Rome-marathonganger ook op de fiets verlieten we na een kopje koffie/thee met een mammoetkloot De Kleine Huiskamer. Het eerste stuk liepen we rustig in om vervolgens aan de rand van het bos losmakende oefeningen en wat loopscholing te doen. Warm gedraaid tuften we het bos in. Sanne voorop om de route aan te geven en ik achteraan. Een mooie omgeving en een superleuk gezellig gezelschap. Dat zijn nog eens zondagen. Die paar spetjes onderweg deerden ons niet.
DKH 2 Collage

[heading size=4 style=underline]High tea[/heading]Na bijna 11 kilometer kwamen we weer bij De Kleine Huiskamer. Sanne had onderweg een short cut genomen en stond een partij werk te verzetten in de keuken. Na een cooling down stond er een herstelsmoothie met dadel, chocolade en banaan voor ons klaar. Ondertussen vlogen vanuit de keuken de heerlijkste gerechten op de buffettafel. Poes Panda zat het buiten vanaf de tafel allemaal gade te slaan. De tafel zakte bijna door van al het eten. Hier konden we met z’n allen een week van leven! Linzensoep, speltpannenkoeken met pompoen, mammoetkloten, pestopasta, couscoussalade, belegde broodjes met humus of geitenkaas, Mexicaanse enchilada’s en vanuit het Hardloperskookboek de kwarkbroodjes en chocoladebietenbrownies. Maaaaaan wat veel. Maar vooral heel erg lekker! Sanne overtrof ieders verwachting met deze uitgebreide high tea, wat eigenlijk meer op een vroeg middagdiner leek. Ik ben deze week aan het taperen voor de marathon van Rotterdam, nou dat is goed gelukt!
DKH 1 Collage

En het feestje was nog niet voorbij. Bij afscheid kregen alle aanwezigen een prachtig boeket bloemen mee en die staat nu mooi op de tafel. Dit was de eerste Kleine Huiskamer Run, maar als ik alle reacties van de aanwezigen vandaag hoorde gaat een vervolg er snel aan komen!
1002688_241722139346467_1396511437_n

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!