Evenementen

Deel je Runchbreak!

Vanwege mijn werk kan ik door het hele land gedetacheerd worden. Dat resulteert er nog wel eens in dat ik mijn trainingen creatief moet inplannen. Momenteel bevindt 1 van mijn werkplekken zich op een heel mooie locatie en samen met een mede gedetacheerde collega haalden we het vorige week in ons bol om tijdens de middagpauze te gaan hardlopen en de mooie omgeving te gaan verkennen. Gewoon, lekker het hoofd leeg lopen, brainstormen, ideeën opdoen, de weg leren kennen. Een runchbreak! Zo zit je de middag niet alleen fris en fruitig te werken, maar heb je na het werk ook meer tijd over voor andere dingen: je training heb je immers al gedaan! Plus: je tovert een glimlach op het gezicht van je collega’s.

[heading size=4 style=underline]Huh??[/heading]Omkleden kunnen we in de ‘catacomben’ van het kantoor, waar zich de kleedkamers met douches bevinden. In onze sportkleding liepen we zo naar buiten. Dat men dit niet gewend was bleek wel uit de opmerkingen die we kregen, maar helemaal hilarisch waren de verbaasde blikken! Zo zagen ze ons nog nooit! Toen we terug kwamen op kantoor was onze sportieve uitspatting ook bij andere collega’s niet onopgemerkt gebleven en zo hadden we meteen onze eerste medeloper te pakken! Vandaag liepen we dus met nòg een collega. Eentje die de weg ook een beetje wist, dus dat werd een mooi afwisselend rondje! Als er nu iedere week een ‘nieuwe’ collegaloper meegaat…

[heading size=4 style=underline]Are you runchbreaking?[/heading]Ik kan me niet voorstellen dat wij de enige geniale hardlopers zijn, die hun lunchpauze gebruiken voor een runchbreak en zo meerdere vliegen in 1 klap slaan. Heb jij met je collega’s ook een tussen-de-middag- of gezellig-na-het-werk-loopgroepje? Dan ben ik, en waarschijnlijk nog vele hardlopers met mij, heel nieuwsgierig naar jullie ervaringen. Leer je je collega’s zo echt kennen, klop je makkelijker met een (werkgerelateerde) vraag bij je collega aan, gaan jullie gezamenlijk naar wedstrijden, hoe geven jullie de rucnhbreak invulling bij verschillende niveau’s aan lopers, lopen jullie 1 keer of meerdere keren in de week, etc.? Graag wil ik weten wat jullie ervaring is met runchbreaken.
Interesse? Neem dan contact met me op en wie weet lees je jouw runchrbreak (graag met foto!) binnenkort terug op www.runandreaun.nl!

(Foto van www.24to30.com)

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!