Evenementen

#EotM: Runnersworld Night Run

Dat Runnersworld dit jaar 25 jaar bestaat kan je bijna niet ontgaan zijn. Via de social media kwamen diverse winacties voorbij en ook de winkels zelf hielden hun feestje. Als afsluiter zal op 29 december 2013 op een groot aantal locaties van Runnersworld een Night Run georganiseerd worden. Laat dat nou net het Event of the Month zijn, das toevallig!

[heading size=4 style=underline]Night run[/heading]In samenwerking met Adidas organiseren 12 Runnersworld winkels een Night Run. Een gezellig loopevenement in het donker voor iedereen vanaf 14 jaar met een afstand van rond de 5 km. Elke winkel organiseert zijn eigen Night Run en bepaalt de afstand en starttijd. Geen wedstrijd dus, maar een funrun, waarbij alle deelnemers glow-goodies en lampjes krijgen. Bovendien maken de deelnemers kans op één van de 25 paar (verdeeld over de deelnemende winkels) Adidas Supernova Glide Boost!

[heading size=4 style=underline]Party-time[/heading]Zelf zal ik meelopen met de Night Run van Runnersworld Utrecht. Ik sprak Hakim, die al druk bezig is met de voorbereidingen. Want dat het druk gaat worden is zeker: hij heeft voor Utrecht al meer dan 100 inschrijvingen ontvangen! Omdat Runnersworld dit jaar 25 jaar bestaat, vieren de winkels al het hele jaar feest en zijn er leuke acties geweest. Vanuit het hoofdkantoor is in samenwerking met een aantal van de ondernemers het initiatief gekomen om het jubileumjaar af te sluiten met de Night Run vanuit de diverse locaties. Hakim:”Wij hebben onderling wel contact met andere Runnersworldwinkels, zoals Amersfoort en Amsterdamse Bos, maar alle locaties organiseren de Night Run op een eigen, passende manier. Zo bevindt onze winkel zich bij Stadion Galgenwaard, in Amersfoort ligt de winkel midden in de stad en de locatie Amsterdamse Bos ligt aan de rand van het Amsterdamse Bos. Verwacht dus per locatie een uniek parcours. Wij hebben zelf een route van ongeveer 6 kilometer uitgezet. Waarheen? Dat houden we nog even geheim. Maar wat ik al wel kan verklappen is dat we in Utrecht de feeststemming met glühwein en oliebollen nog extra verhogen!”
In Amersfoort en Utrecht is het zondag 29 december koopzondag en dat is een mooie reden om extra vroeg aanwezig te zijn voor de Night Run, want speciaal deze dag zijn er heel veel leuke aanbiedingen van 14.00-17.00 uur!

[heading size=4 style=underline]Longfonds[/heading]
Deelname aan de Night Run kost € 10,-, maar van dat bedrag gaat € 2,50 naar het Longfonds (voorheen Astma Fonds). Als hardlopers weten wij als geen ander wat een belangrijke rol onze longen voor ons vervullen. Dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Het Longfonds strijdt voor gezonde longen en tegen ongeneeslijke longziektes. De opbrengst van de Night Run draagt bij aan de financiering van wetenschappelijk onderzoek naar longziekten bij o.a. kinderen. In Nederland hebben meer dan 115.000 kinderen een ongeneeslijke longziekte. Loop jij een beetje de longen uit je lijf om een ander meer lucht te geven?

Datum: zondag 29 december 2013

Kosten: € 10,-
Locatie: check het adres van jouw locatie
– Runnersworld Amersfoort starttijd +/- 17:15 uur UITVERKOCHT!
– Runnersworld Amsterdamse Bos starttijd +/- 19:00 uur UITVERKOCHT!
– Runnersworld Arnhem starttijd +/- 19:00 uur
– Runnersworld Breda* UITVERKOCHT!
– Runnersworld Eindhoven starttijd +/- 19:30 uur
– Runnersworld Enschede starttijd +/- 19:00 uur
– Runnersworld Groningen starttijd +/- 19:30 uur  UITVERKOCHT!
– Runnersworld Haarlem starttijd +/- 19:00 uur
– Runnersworld Nijmegen starttijd +/- 19:00 uur
– Runnersworld Tilburg starttijd +/- 19:00 uur
– Runnersworld Utrecht starttijd +/- 17:00 uur
– Runnersworld Zaandam starttijd +/- 17:30 uur
Aantal deelnemers:
varieert, ongeveer 50-150 per locatie
Inschrijven kan via deze link.

Uw evenement als #EotM in the picture? Neem contact met mij op!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!