Evenementen

Flame games Amsterdam

Een nieuw internationaal topatletiekevenement in Nederland staat op het punt geboren te worden. De Flame games Amsterdam zal haar eerste editie beleven op 31 augustus 2013! Topatletiek en entertainment gaan hier hand in hand, waarbij de Olympische historie van het stadion de Amsterdamse dance-cultuur ontmoet.

[heading size=4 style=underline]Vernieuwend[/heading]De Flame Games Amsterdam moet een jaarlijks terugkerend internationaal atletiekevenement worden, waarbij het Olympisch Stadion in Amsterdam eindelijk weer het toneel zal zijn van onder andere sprinters, discuswerpers en hordelopers. Op 31 augustus 2013 zal dit evenement met een uniek concept voor het eerst plaats gaan vinden. De Olympische Vlam, die voor het eerst in de Olympische geschiedenis werd aangestoken in Amsterdam 1928, zal als rode draad door het evenement lopen en wordt vertaald in de huisstijl en het entertainment. De eerste atleet is reeds bekend gemaakt. Churandy Martina zal vlammen op de 100 of 200m.

[heading size=4 style=underline]Amsterdams best[/heading]De Flame Games Amsterdam toont een afspiegeling van waar Amsterdam voor staat: cultuur, entertainment en innovatie. Atletiek wordt op een vernieuwende wijze gebracht; van een traditionele sport naar een sportentertainment event. Waar atleten, muziek en het Olympisch Vuur samensmelten tot een spectaculair esthetisch geheel. Voor het gekozen concept geldt ‘minder is meer’ en dit komt tot uitdrukking in een krachtig programma. Elk atletiekonderdeel of invulling met entertainment zal door een sterke regie en perfecte timing via diverse audiovisuele middelen (zoals een groot scherm), de moderator en muziek volledig tot zijn recht komen. De Amsterdamse DJ-cultuur zal worden door vertaald in het atletiek- en entertainmentprogramma, waarbij elk onderdeel wordt ondersteund met muziek van een DJ. Met de Flame Games Amsterdam wordt vernieuwing en innovatie gebracht in de atletiekwereld.224290_560662987298440_906213604_n

[heading size=4 style=underline]Tickets[/heading]Dit unieke evenement wil je niet missen, althans ik niet! Tickets zijn nu te koop via de website.
Eretribune                € 25,-
Marathontribune    € 15,-
Bocht (noord)          € 7,50

Locatie: Olympisch Stadion
Datum: 31 aug. 2013
Tijd: 19:00 – 22:45

Bron: www.flamegamesamsterdam.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!