Evenementen

Gehst du mit?

Vorig jaar kriebelde het al, maar ik durfde het nog niet aan… Net een jaar blessurevrij en ik zat nog in mijn opbouw. Om dan voor een marathon te gaan trainen leek me niet verstandig. Maar om me heen gingen zoveel mensen wèl! Dit jaar volgde ik het spektakel op tv, maar één ding wist ik op dat moment zeker: volgend jaar ben ik er bij!

[heading size=4 style=underline]Flash back[/heading]Eén keer eerder liep ik een marathon. In 2009 werd ter gelegenheid van het 750-jarig bestaan van Amersfoort eenmalig een marathon georganiseerd, die langs allerlei bijzondere plekken in Amersfoort ging, zoals door de dierentuin, door de stationshal en de brandweerkazerne. Het hele traject naar de marathon was een grote ontdekkingsreis: urenlange duurlopen, aanpassen van de voeding en dan de marathon zelf. De zenuwen gierden door mijn lijf. En dat zal nu niet anders gaan zijn… Maar de euforie en de ervaring die ik er voor terugkreeg, zijn onbetaalbaar!
10 Collage

[heading size=4 style=underline]Aaaaaaahhhh!!!![/heading]Dus…. heb ik het gedaan! Ik heb me ingeschreven voor de marathonreis naar Berlijn van Hardloopcentrum Aart Stigter in samenwerking met een aantal Runnersworld-winkels. Op 28 september 2014 loop ik de marathon in Berlijn! Ik zit nu al te stuiteren op de bank, zoveel zin heb ik er in! Met nog 11 maanden te gaan heb ik meer dan genoeg tijd om me goed voor te bereiden… Zal nodig zijn ook, want mijn streeftijd is behoorlijk ambitieus…

[heading size=4 style=underline]Reisje[/heading]De 4-daagse marathonreis omvat onder meer het vervoer, verblijf in een 4-sterren hotel en gegarandeerd startbewijs voor de marathon. Daarnaast krijgen de deelnemers een trainingsschema en worden er diverse clinics in aanloop naar de marathon georganiseerd. Meer informatie over de reis is te vinden op www.hardlopenisleuk.nl. Ook als je niet loopt, kun je tegen een aangepast tarief mee als supporter.
Gehst du mit?

 

6 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!