Evenementen

Gezellig naar het ARNHEM.RUNCAFÉ

Ga je mee? Woensdagavond vindt het eerste Arnhem.RUNCAFÉ plaats.

[heading size=4 style=underline]Loopstad[/heading]Iedereen kent Arnhem wel van Papendal. Dé kweekvijver waar Nederlands sporttalent traint in onder andere atletiek, mtb, judo, voetbal, golf, etc. Maar minder bekend is dat Arnhem een hardloopstad bij uitstek is. Toch, als je naar de geografische ligging kijkt is het helemaal niet zo gek dat Arnhem zo geliefd is bij hardlopers. De mogelijkheden zijn namelijk oneindig. Je gedachten de vrije loop laten, terwijl je door de uiterwaarden van de IJssel of Rijn rent, urenlang dwalen over de Veluwe, hoogtemeters meepakken in Park Sonsbeek, je kunt letterlijk alle kanten op.

[heading size=4 style=underline]Allereerste RUNCAFÉ[/heading]En omdat Arnhem zo’n fantastische hardloopstad is, wordt woensdag 12 april het allereerste Arnhem RUNCAFÉ georganiseerd. Een initiatief van Arnhem.RUN én met een gaaf programma met sportwethouder Gerrie Elfrink, topcoach Honoré Hoedt en EK-winnaar Bram Som. Ook kun je gaan strijden voor de Run-je-rot-quiz en wordt het eerste ARNHEM.RUN Strava-segment op een te gekke plek in Arnhem gelanceerd. Vervolgens is er een coole runnersborrel met leuke activiteiten.

Het Arnhem.RUNCAFÉ moet hét inspiratie- en ontmoetingsevent voor alle hardlopers: van absolute beginner tot marathonloper, van trailcrack tot baanatleet en van amateur tot pro. Ik ga woensdag even een kijkje nemen, ga jij ook? Meld je dan even aan bij het facebookevent.

datum: woensdag 12 april
Locatie: Showroom Arnhem, Langestraat 20, Arnhem
Tijd: van 20.00-22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Entree is gratis

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!