Evenementen

Het mannetje van de radio

Is dat niet heel leuk? Een dagje met iets bezig zijn, waar je anders nooit komt, of de kans voor krijgt? Maar wat heeft dat met sport te maken? Alles! Alleen dan net even anders… Afgelopen weekend waren de Open Studio Dagen op het Mediapark in Hilversum. Jaja… dus?

[heading size=4 style=underline]The challenge[/heading]Zoals je waarschijnlijk vast al wel gezien hebt, heb ik in samenwerking met Crowdsport een crowdfundingscampagne opgezet. Serieus, als je nog niet gezien hebt wat mijn tegenprestaties zijn, zou ik zeker even een kijkje nemen op www.andreavanlieshout.crowdsport.nl. Kaartje uit de VS, trainingsschema’s, kortingsbonnen, hardloop- of bootcampclinic, etc. of contact me even als je zelf een leuk idee hebt. Maar Crowdsport was dus door Allsportsradio uitgenodigd om dit weekend aanwezig te zijn met een aantal van ons sporters. Zondag stond ik dus samen met Hidde van Crowdsport en autocoureur Stefan de Groot bij Allsportsradio. Je kon ter plekke allerlei sporten uittesten: judo, You.Fo, diverse beachsporten, de KNWU had een test voor kids, speedminton (een snelle en coole variant van badminton), bij Stefan kon je in een crazycart scheuren en ik matte mensen af met een challenge met CrossXvest weightvest: een vijftal oefeningen, ieder 10 herhalingen. Wel met 6 kilo extra gewicht dus en dat was voor de meeste bezoekers toch even iets anders. De snelste tijd won een goodiebag en een You.Fo.
All 2 Collage
[heading size=4 style=underline]On air[/heading]
Het publiek stroomde aardig langs gedurende de dag en samen met de andere sporters hadden we de grootste schik. Door radio-dj Sonny Gillissen werd ik aan de tand gevoeld over ocr en het halve radiostation wilde de challenge aan gaan. Dat leverde een mooie onderlinge strijd op en er werd door een enkeling zelfs voor een herkansing gegaan! Ondertussen werd ik nog een paar keer met Hidde de ether in geknald door het mannetje van de radio. In dit geval Ron Lemmens, die de hele dag de uitzending verzorgde. Zo kregen we zendtijd voor Crowdsport, onze campagnes en mocht ik vertellen waarom ik nou zo gek ben van ocr’s en de hele dag met een weightvest aan liep. Op een gegeven moment werd ik terug de studio in geroepen en stond André Pronk klaar om de challenge aan te gaan. Aan het einde van de dag deelden we live on air aan de challengewinnaar Willem de goodie bag en You.Fo uit.
All 3 Collage
[heading size=4 style=underline]Shuttle test[/heading]
Echt, de dag is voorbij gevlogen! Wat een geweldig team daar bij Allsportsradio en alle sporters bij elkaar! Waar het Stefan en mij vooral om te doen was, was om onze campagnes en Crowdsport te promoten. En daar kregen we bij Allsportsradio alle kans toe. En niet alleen dat, gedurende dag raak je met elkaar verbonden. We werden zo goed opgevangen door het team en de andere sporters! En ik ontdekte een nieuw ’talent’. Dat speedbadminton ging me aardig goed af! Ik en een backhand, wie had dat gedacht! Dat de shuttle merendeels buiten de lijnen terecht kwam is een detail, ik sloeg in ieder geval de meeste shuttles raak terug! Behalve die ene, die ik dacht met een sprong te kunnen raken, maar ik kwam niet ver genoeg van de grond… Ik had namelijk nog steeds het weightvest aan…

Nu nog even uitvogelen hoe ik de radiofragmenten online ga krijgen…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!