Evenementen

Kom de Nike Free testen op 2 mei!

Deze zaterdag nog niets te doen? Kom dan naar Runnersworld Utrecht om de Nike Free te testen! Op 2 mei vanaf 12.00 uur geef ik een bootcampclinic waar je kennis kunt maken met de Nike Free.

[heading size=4 style=underline]Nike Free[/heading]Met de Nike Free heeft Nike een schoen ontwikkeld die natuurlijk en gewichtsloos aanvoelt, alsof je op blote voeten loopt. Dat is voor veel lopers een totaal andere manier van hardlopen en daarom bieden Runnersworld Utrecht en Nike je de mogelijkheid om op zaterdag 12 mei de nieuwste Nike Free te komen testen. Altijd al eens het gevoel willen ervaren van natural running? Trek dan de lichtgewichtjes aan en ik laat jou de Free’s ervaren.

[heading size=4 style=underline]Join the FREE bootcamp[/heading]Ik geef namelijk een bootcamp! Hier kan iedereen aan mee te doen. Of je nu een beginner bent, of gevorderd, geen probleem! Het enige wat je moet doen is even een mailtje sturen naar inf@runnersworldutrecht.nl met daarin je naam, leeftijd en schoenmaat. Let op, er is een beperkt aantal plekjes aanwezig. Er zijn geen kosten verbonden aan de bootcamp. De bootcamp begint om 12.00 uur dus zorg dat je op tijd aanwezig bent. Er is kleedgelegenheid (ook douche) aanwezig, dus omkleden kan op de locatie.

Datum: zaterdag 2 mei
Tijd: bootcamp start om 12.00 uur
Locatie: Runnersworld Utrecht, Herculesplein 245-247 Utrecht
Aanmelden: inf@runnersworldutrecht.nl

See you there!

 

 

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!