Evenementen

Mikkeller Running Club: biertje?

Hardlopen en bier drinken. Het lijken twee uitersten, maar toch is de link tussen deze twee geen uitzondering. Bij menig trailrun (vooral bij onze zuiderburen) wordt een mooie trappiste of ander goudgeel vocht geserveerd aan de finish. Maar vanaf vanavond kun je iedere maand in Amsterdam terecht voor een social beer run.

[heading size=4 style=underline]Mikkeller Running Club[/heading]Mikkeller is een Deense bierbrouwer, die vooral experimenteren met speciaal bieren. In 2014 werd de Mikkeller Running Club in Kopenhagen opgericht. Een groep fanatieke hardlopers met een liefde voor hardlopen en bier. Levensgenieters, die beiden geneugten combineren en gezamenlijk hun passies delen. Ondertussen zijn ook in andere landen al MRC’s ontstaan, zoals Barcelona, Tokyo, Kaapstad, Chicago, etc. En vanavond… is Amsterdam aan de beurt!

[heading size=4 style=underline]MRC Amsterdam![/heading]Met ingang van vandaag zal er maandelijks (iedere 3e vrijdag van de maand) een social run in Amsterdam plaats vinden onder de vleugels van de Mikkeller Running Club. Startpunt is café Delerium, nabij het Amsterdam CS, vanaf 17.30 uur. Je kunt kiezen welke afstand je wilt lopen en afsluitend wordt er gebierd. Uiteraard met Mikkeller bier! Eerste biertje is van het huis! Meedoen? Check de facebookpagina voor alle info. Jammer genoeg kan ik zelf vanavond niet, maar de komende editie ga ik echt proberen er bij aanwezig te zijn!

[heading size=4 style=underline]App[/heading]Maar hoe houd je de bierinname en calorie-verbranding met hardlopen in balans? Daarvoor is de handige Mikkeller Running Club app! Serieus! Een app die je calorieverbruik en -inname bijhoudt en ook je hele run registreert.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!