Evenementen

No lazy Sunday bootcamp!

Lazy Sunday? Niet zondag 19 oktober! Ik daag je uit voor een urban bootcamp! Locatie is rondom Galgenwaard in Utrecht. Bij Runnersworld Utrecht staan vanaf 9.30 de deuren voor je open voor early shopping. Shop, sweat and sparkle! Een bootcamp, maar niet zo maar een bootcamp. Want ik organiseer deze speciaal voor jou. En voor mij.

[heading size=4 style=underline]Voor jou[/heading]Maak kennis met hoe ik me klaar stoom voor het WK OCR. Niet alleen hardlopen, maar ook allerlei verschillende krachttrainingen staan in mijn programma om over twee weken zo sterk mogelijk aan de start van het WK te staan. Bootcamp is zo’n training en naast dat ik het heel leuk vind om een dergelijke training te doen, vind ik het ook heel leuk om training te geven! Twee vliegen in één klap! Niet bang worden of terug krabbelen: ieder niveau kan aan deze bootcamp meedoen! Het enige wat jij moet doen, is je wekker aan en gaan met die banaan!

[heading size=4 style=underline]Voor mij[/heading]Voor jou, maar ook voor mij. Want ik vraag een vergoeding voor deze bootcamptraining van € 12,50 per persoon. Hiervoor krijg je de training èn een leuke goodiebag (inclusief kortingsbon voor Runnersworld Utrecht). Het bedrag komt ten goede aan mijn crowdfundingscampagne (zie ook www.andreavanlieshout.crowdsport.nl). Ik kan de kosten voor deelname aan het WK namelijk niet helemaal zelf ophoesten. Daarom ben ik een samenwerking aangegaan met Crowdsport.nl, die mij helpen om mijn droom waar te maken met behulp van jullie. Want het allerleukste van jullie donatie is dat ik er wat voor terug mag doen! Een bootcamp bijvoorbeeld!

Meedoen? Meldt je aan via de facebookpagina!

Datum: zondag 19 oktober 2014
Tijd: 11.30-13.00 (winkel is geopend van 9.30-14.00 dus kom lekker op tijd)
Locatie: Runnersworld Utrecht, Herculesplein 245-247, Utrecht
Parkeren: Betaald parkeren op het Herculesplein, vrij parkeren aan de Laan van Maarschalkerweerd/Mytylweg (5 minuutjes lopen)
Kosten: 12,50 per persoon, contant te voldoen
Inclusief: goodiebag (met kortingsbon voor Runnersworld Utrecht), omkleedruimte en douches

8 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!