Evenementen

OCR European Championships

En ze zijn van start! Vandaag vindt in Biddinghuizen het OCR European Championships plaats. Om precies te zijn: op het terrein van Flevonice. Een weekend vol obstakels, atleten en regen!

Het EK beslaat drie dagen, met vandaag op het programma de short course. Een kort parcours van ongeveer 4 kilometer, boordevol gepropt met obstakels. Zaterdag lopen de atleten de standard course van 15 kilometer en zondag is er de team relay met afsluitend een charity run.

Waar ik ben? Nou, vandaag niet op het EK en ik loop ook de wedstrijdonderdelen niet mee. Vanwege mijn schoudergedoe heb ik de afgelopen maanden niets technisch kunnen trainen en als er iets is wat je op dit parcours moet kunnen, dan is dat technisch zijn en veel gripkracht hebben. Ik heb daar nu dus niets te zoeken. Althans, niet op het parcours. Dus vandaag zit ik voor de livestream. Morgen ga ik kijken en zondag loop ik met een paar teamgenootjes de charityrun als #teamslak, want we mankeren allemaal wel iets! Dus dat gaat in ieder geval een heel gezellige 8 kilometer worden!

Wil je de wedstrijden dit weekend live volgen? Dat kan via de livestream!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!