Evenementen

Preschoorlpastaparty

Ik kan dan wel niet meelopen, dat wil niet zeggen dat ik er niet van kan genieten! Wetende dat er zo ongelooflijk veel bekenden in Schoorl deel zullen nemen aan de 34e Groet uit Schoorl Run, ik wel van een beetje gezelligheid hou en ik toevallig noodgedwongen een beetje vrijwillig voor mijn werk in een vakantiewoning in Petten bivakkeer, maakten dat ik zaterdag het grootste deel van de dag in Schoorl heb doorgebracht.
De dag begon met een trainingsrondje met Ans en John over een deel van het parcours. En we waren duidelijk niet de enige. Overal liepen hardlopers hun rondje: om de omgeving te verkennen, de laatste training af te ronden, een beetje los te lopen of zich juist vast te lopen. Dat het goot van de regen was jammer, maar het vooruitzicht gaf te kennen dat het zondag droog is.
Na “thuis” even gedouched te hebben, ging het weer richting Schoorl. Dit keer richting hotel, waar vriend net was gearriveerd. De klimduin werd bewandeld, waarna een koffie werd gedronken en Rik en Ilonka plots langs kwamen wandelen met hun boodschappen en even aanschoven.
De avond werd doorgebracht in huize De Zonnebloem, waar een bende bloggers-op-een-hoopje zich tegoed deden aan een pastaparty. Heerlijk gegeten en weer enigszins bijgekletst.
De avond werd afgesloten in de bar van het hotel tussen de prominenten, waar ook Runningronald zich nog liet zien.

En dan, morgen… wekkertje gaat vroeg. Eerst even de camera bij John ophalen, langs hotel voor de nodige succeswensen en dan mezelf installeren op het beste plekje om foto’s te maken. Een paar keer door de zijstraatjes heen en weer sprinten om zoveel mogelijk mensen op de plaat vast te leggen. En dan is de dag zo voorbij… En dan mag ik maandag zelf weer lopen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!