Evenementen

Q-day running tips!

Dinsdag is het de laatste Koninginnedag en net als andere jaren dé dag bij uitstek voor een leuke wedstrijdloop. Die zijn overigens prima te combineren met een vroeg bezoek aan de rommelmarkt, de inhuldiging van Willem Alexander als koning, of een leuk festival. De leukste loopjes op een rijtje!

[heading size=4 style=underline]Koninginnenacht[/heading]Alle Run2Day stores organiseren op maandagavond om 19.00 een King of Running. De laatste Koninginnenacht breng je hardlopend door vanuit jouw Run2Day store. Zorg dat je ‘gepast’  gekleed komt, want de beste queen en king kunnen een Mizuno pakket winnen, inclusief de Mizuno Wave Rider 16! Check jouw lokale Run2Day voor meer informatie.

Ook in de volgende plaatsen kun je je Koninginnenacht nuttig besteden:
Koninginnenachrun, Amersfoort
Koninginneloop, Oosterend
Koninginnenachtloop, Hoorn

[heading size=4 style=underline]Queensday[/heading]Zelf heb ik het niet zo op gigantische drukte van Q-day en eigenlijk is het sinds een paar jaar voor mij traditie om Koninginnedag te beginnen met de Breakfastrun in Hendrik-Ido-Ambacht en dan de rest van de dag lekker te chillen in de tuin, genietend van een gelopen pr. Of, zoals ik in voorbereiding op de marathon deed, 3 wedstrijden op 1 dag te lopen. Ook dit jaar loop ik weer de Breakfastrun, maar er zijn nog veel meer wedstrijden. Ook als je niet zo’n vroege vogel bent (Breakfastrun start al om 6.15 uur…) kun je goed aan je trekken komen!

Singelloop, Wijk bij Duurstede
Roermond City Run, Roermond
Kroningsloop, Aalten
Koninginneloop, Beilen
Oranjeloop, Oudenhoorn
32e Torenloop, Hilvarenbeek
Koninginneloop, Emmeloord
Wallenloop, Elburg
Breakfastrun, Hendrik-Ido-Ambacht
Ronde van Katwijk, Katwijk aan de Rijn
Wijboschloop, Wijbosch
Vlietloop, Oud Gastel

Heb jij al plannen voor deze laatste Koninginnedag?

Bron: www.hardloopkalender.nl

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!