Evenementen

Run For Your Lives!!

Onmogelijke hindernissen, modder, glijbanen, kleurenwatervallen, ontsnappingsroutes. Deze maand kun je je lol op met allemaal verschillende obstacleruns. Vandaar dat ik september uitriep tot obstaclember. Van de week keek ik al een keer over de grenzen heen, maar vooruit kijken kan natuurlijk ook! September 2014. Wat? Zover vooruit? Ja en da’s niet voor niets.

[heading size=4 style=underline]Your worst nightmare[/heading]Ooit moeten rennen voor je leven? Achtervolgd worden… De hijgende, stinkende, adem in je nek voelen… Hinderlagen waar je keer op keer inloopt… Je eigen angst ruiken… Bang het daglicht nooit meer te zien… Gelukkig voor de meesten van ons alleen de grootste nachtmerrie, maar wat als je nu werkelijk door een meute zombies wordt achtervolgt? Run for your lives!!!
Dit scenario is eigenlijk helemaal niet zo onrealistisch. Als het aan de organisatie van Run For Your Lives ligt, hebben we er op 6 september 2014 een topevenement bij. Het eerste event dat gebruikt maakt van crowdfunding!
994197_366114700177916_1410652362_n

[heading size=4 style=underline]Crowdfunding[/heading]Crowdfunding is steeds meer in opkomst en niet zonder succes! Onlangs lukte het Mirjam Weerd om binnen no time haar reis en verblijf naar het WK Triathlon op Hawaii bij elkaar te krijgen. En voor het eerst in Nederland is nu ook een loopevenement gestart met crowdfunding. Niet zo maar een evenement. Run For Your Lives wordt een uniek zombie-infected obstaclerun met aansluitend een festival, mits het benodigde bedrag tijdig bij elkaar wordt gespaard. En dan? Dan moet je echt voor je leven rennen…

[heading size=4 style=underline]RFYL[/heading]Dit wordt niet zomaar een obstaclerun van 5 kilometer waarbij je hindernissen moet overwinnen. Inzicht, tactiek, snelheid, behendigheid en kracht heb je nodig om je een weg te banen door de infected area’s, waar zombies je opwachten om je te infecteren met het zombie virus. Overleef jij het? Of niet? Hoe dan ook, na afloop wacht je een festival in de ‘quarantine-zone’ met muziek, bandjes, een markt, eten en drinken en entertainment.
1186084_395974500525269_977078596_n

[heading size=4 style=underline]Hoe dan?[/heading]Om dit evenement neer te zetten heeft de organisatie zich tot doel gesteld om vóór  1 december 2013
€ 100.000,- bij elkaar te krijgen middels crowdfunding. Hoe meer geld er binnenkomt, hoe grootser het evenement wordt. Schrijf je in om als survivor over het parcours te gaan, of juist als zombie iedereen de stuipen op het lijf te jagen. Of wil je zowel zelf het parcours lopen en het leven van een zombie mee maken? Kies dan voor een combiticket. Aan de aanhang, die niet wil lopen, is ook gedacht. Met een festivalticket kun je de ‘quarantine-zone’ in en alles vanaf een veilige afstand gadeslaan. De team-inscrhijvingen lopen al vlot. Ga jij met je team de zombies te lijf? Kijk op de site voor meer tickets en rewards. Lukt het niet om voor 1 december het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen, dan gaat het evenement niet door. Je betaalt dan uiteraard ook niets.
988252_370225686433484_1742887976_n

[heading size=4 style=underline]Alles of niets[/heading]De voorbereidingen zijn al in volle gang. Een kernteam, evenementenbureau en vrijwilligers zijn al voor je in touw. Het slagen van het evenement hangt op dit moment volledig af van de crowdfunding. Op facebook en twitter komen dagelijks meer volgers en de enthousiaste reacties blijven binnenstromen. Nu de inschrijvingen nog. Bang om je geld ‘kwijt’ te zijn hoeft dus echt niet. Het bedrag wordt pas afgeschreven als het minimale bedrag gehaald is en het evenement doorgang vindt. Zelf gecheckt: ik heb me ingeschreven om iedereen als zombie de stuipen op het lijf te jagen. Lijkt me heerlijk! Als alle social media volgers nu een ticket zouden reserveren, zou RFYL al heel dichtbij het streefbedrag zitten! Nog niet overtuigd? Check dan dit filmpje…

Wil jij als vrijwilliger helpen? Dan kan natuurlijk ook! Neem dan contact op met de organisatie.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!