Evenementen

Run into Sakura

Sakura. Voor Japanner staat deze kersenbloesem voor een nieuw begin en ASICS liet zich door dit mooie natuursverschijnsel inspireren voor de nieuwe collectie. Heel toepasselijk genoemd: SAKURA. Dit werd gevierd met een superleuk event in Amsterdam.

[heading size=4 style=underline]Perry x ASICS Sakura Ladies Run [/heading]ASICS en Perry Sport hadden de handen ineen geslagen. Park Frankendael in Amsterdam was dinsdag 24 april het decor van de presentatie van deze collectie en daar waren een stuk of 40 meiden voor uitgenodigd voor de Perry x ASICS Sakura Ladies Run. Het feestje begon eigenlijk al direct na het werk, want ik had met Gaby en Linda afgesproken om eerst een hapje te eten. Daar sloten ook Sjoukje en Manon zich bij ons aan.

[heading size=4 style=underline]Ultra Seven-Eigths Legging[/heading]Vervolgens op naar het prachtige Huize Frankendael, waar de sakura ons al tegemoet kwam en we een prachtig kledingpakket en schoenen uit de SAKURA lijn kregen. Eerst dus even omkleden. Met Linda schiet ik vervolgens even snel de tuin in, omdat we een bloesemboom hebben ontdekt en snel onze eerste foto’s willen schieten. Snel weer naar binnen voordat ze ons missen! Want het gaat beginnen! Het event gaat officieel van start met een presentatie, waarin verteld wordt wat we eigenlijk aan hebben en hoe SAKURA tot zijn recht komt in deze collectie.
ASICS SAKURA
[heading size=4 style=underline]Knallen![/heading]We verplaatsen ons naar buiten voor een ronde inlopen, waarna we worden onderworpen aan een dynamische warming up, wat nog best een uitdaging is als je probeert op te letten èn te socializen èn op het grind probeert op de been te blijven. ASICS Frontrunner Petra neemt het stokje over voor het hoofdprogramma: blokjes van 200m tempo, 50m lunges, 150m rust. En dat dus een aantal rondes achter elkaar. Omstebeurt worden we weg gestart en zo rent er een kleurig lint door het park, andere hardlopers en honden ontwijkend, maar vooral met een lach op het gezicht.
Asics SAKURA launch Zout Fotografie Low Res met Logo (48 van 160)Het is eigenlijk best lang geleden dat ik dit soort tempo’s liep en ik  merk dat er wat veranderd is in mijn loopstijl en techniek door de trainingen bij Huub. Mijn core staat vast, de benen doen het werk en hoe! Iedere stap lijkt raak, ik grijp met de voet in het asfalt en de passen zijn ruim. Ik herken mijn eigen lopen niet meer terug! Maar na één ronde is het even over met de pret en moet ik een tussensprint naar het toilet inlassen. En hop het park weer in, waar ik aansluiting vind bij Manon en we elkaar lekker uitdagen.
Asics SAKURA launch Zout Fotografie Low Res met Logo (125 van 160)Eigenlijk is de training veel te snel voorbij, maar nu hebben we wel weer de tijd om te beppen en foto’s te maken. Binnen staat heerlijke thee op ons te wachten en… fortune cookies!
ASICS SAKURA
[heading size=4 style=underline]De specs[/heading]De kleding Cool capri en Cool tank zijn speciaal voor de warme dagen en hebben een verkoelende en vochtafdrijvende werking. Beide zijn van knit materiaal, wat lekker soepel valt en ongelooflijk comfortabel aanvoelt. Vooral van de capri ben ik direct fan. Nu ben ik normaal gesproken  niet van 3/4 tights, maar voor deze maak ik graag een uitzondering. Hij is naadloos en sluit perfect om het lijf. De hoge buikband kun je omvouwen en knelt niet, zoals een koordje dat vaak wel doet. Ik ben ook erg blij met de Roadhawks, want ze zijn vederlicht en vooral geschikt voor het lopen op asfalt. Lekker direct en reactief.
Asics SAKURA launch Zout Fotografie Low Res met Logo (109 van 160)Wat draag ik?
Cool tank € 35,-
Cool capri € 60,-
Roadhawk FF SP € 120,-

Asics SAKURA launch Zout Fotografie Low Res met Logo (153 van 160)

Met dank aan ASICS
Fotografie: ZOUT fotografie en eigen

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!