Evenementen

Run The Elements with us!

Zaterdag nog niets te doen? Dan weet ik iets leuks! Op 9 november organiseert Altijdsporten.nl een passessie in Amerongen met allerlei activiteiten er om heen. Zo kun je de kleding van Under Armour, zien, voelen en passen. En testen!

[heading size=4 style=underline]Wat kun je verwachten?[/heading]Tijdens dit event kun je de kleding van Under Armour bekijken en passen (tot 15.00 uur). Bestel je ter plekke, dan krijg je 10% korting op Under Armour! Wil je compressiekousen van Herzog aanschaffen? Dan meten wij de juiste maten voor je op. Daarnaast kun je een gratis ’15-minuten’ consult krijgen van sportarts i.o. Tessa Backhuijs. Sportmasseur Raymond Tieland staat klaar om je te masseren en Alke Bruining van De Mooierij geeft je graag een huidadvies in combinatie met de (buiten)sport. Wil je gebruik maken van 1 van deze consults (tot 16.00 uur), reserveer dan vast een plekje! De dag sluiten we af met Run The Elements van 15.00-16.30 uur.

[heading size=4 style=underline]Run The Elemants[/heading]Tijdens Run The Elements zal ik samen met Jantiene een training verzorgen op de Amerongse Berg. Als je wil, kan je de paskleding van Under Armour gebruiken om deze te testen (zolang de voorraad strekt). Weer of geen weer, dat maakt niet uit. We zijn er op gekleed! Verwacht een warming up, gevolgd door een hoofdprogramma waarin we de strijd aan gaan met de elementen. Na een cooling down kun je nog even bijtanken met een hapje en een drankje op de startlocatie. We starten om 15.00 uur op de locatie en zijn rond 16.30 uur weer terug. Geef je wel even op, zodat we weten met hoeveel mensen we het bos in gaan.
Iedereen kan meedoen. We lopen als groep gezamenlijk in en iedereen kan het hoofdprogramma op zijn of haar eigen tempo doen.

[heading size=4 style=underline]Alles op een rijtje[/heading]Wanneer: zaterdag 9 november van 11.00-16.30 uur
Waar: Koenestraat 57 in Amerongen
Programma:
11.00-15.00 Vrijblijvend Under Armour kleding passen
11.00-16.00 Consults sportmassage, sportarts, huidadvies (reserveren via de site)
15.00-16.30 Run The Elements (opgeven doe je middels het formulier hieronder)
Kosten: noppes
Meer info: www.altijdsporten.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!