Evenementen,  Gear, gadgets en lifestyle

Run The Elements 9 november

In november geen RunTwitterRun, maar Run The Elements in samenwerking met Altijdsporten.nl! Vorige week lichtte ik al een tipje van de sluier op, maar het is officieel. Vanaf heden mag ik me ambassadrice noemen van Altijdsporten.nl. Samen met ambassadeurs Petra, Tessa, Roger en Greg zal ik het komende jaar het gezicht zijn van Altijdsporten.nl. Dit doen we onder andere door middel van acties, promo’s en evenementen. En op 9 november staat het eerste evenement al op stapel.

[heading size=4 style=underline]Storm, wind, water of regen[/heading]Altijdsporten.nl richt zich op de fanatieke buitensporter, voor wie geen weertype gek genoeg is. Hitte, regen of kou, daar kun je je op kleden. Daarom is via Altijdsporten.nl een uitgebreide lijn van Under Armour te koop. Nu is het vaak lastig om de juiste kledingmaat te bepalen als je niet kan passen en je kunt het materiaal niet voelen.
Jantiene Hannessen is de drijvende kracht achter Altijdsporten.nl. In augustus startte ze de webshop. Dat het niet alleen maar moest gaan om het vullen van een winkelmandje, was voor haar uitgangspunt. Juist de fysieke beleving van sport is het is belangrijk. Het is een webshop gemaakt voor en door sporters en gericht op de positieve beleving van het sporten.

[heading size=4 style=underline]Wat kun je verwachten?[/heading]Op 9 november is een uitgebreide passessie in Amerongen gepland met allerlei activiteiten er om heen. Tijdens dit event kun je de kleding van Under Armour bekijken en passen (tot 15.00 uur). Bestel je ter plekke, dan krijg je 10% korting! Daarnaast kun je een gratis ’15-minuten’ consult krijgen van sportarts i.o. Tessa Backhuijs. Sportmasseur Raymond Tieland staat klaar om je te masseren en Alke Bruining van De Mooierij geeft je graag een huidadvies icm de (buiten)sport. Wil je gebruik maken van 1 van deze consults (tot 16.00 uur), reserveer dan vast een plekje! De dag sluiten we af met Run The Elements van 15.00-16.30 uur.
1238284_188236911360258_714925168_n

[heading size=4 style=underline]Run The Elemants[/heading]Tijdens Run The Elements zal ik samen met Jantiene een training verzorgen op de Amerongse Berg. Als je wil, kan je de paskleding van Under Armour gebruiken om deze te testen (zolang de voorraad strekt). Weer of geen weer, dat maakt niet uit. We zijn er op gekleed! Verwacht een warming up, gevolgd door een hoofdprogramma waarin we de strijd aan gaan met de elementen. Na een cooling down kun je nog even bijtanken met een hapje en een drankje op de startlocatie. We starten om 15.00 uur op de locatie en zijn rond 16.30 uur weer terug. Geef je wel even op, zodat we weten met hoeveel mensen we het bos in gaan.

[heading size=4 style=underline]Alles op een rijtje[/heading]Wanneer: zaterdag 9 november van 11.00-16.30 uur
Waar: Koenestraat 57 in Amerongen
Programma:
11.00-15.00 Vrijblijvend Under Armour kleding passen
11.00-16.00 Consults sportmassage, sportarts, huidadvies (reserveren via de site)
15.00-16.30 Run The Elements (opgeven doe je middels het formulier hieronder)
Kosten: noppes
Meer info: www.altijdsporten.nl

Foto’s: Altijdsporten.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!