Evenementen

Running on icepops

Donderdagavond. In de baggerregen reed ik naar Amsterdam toe. Destination Run2Day aan de Overtoom voor een Runnersworld Runfluencers avond. Programma unknown…

[heading size=4 style=underline]Runfluencers goes icepops[/heading]De auto parkeerde ik in Osdorp, waar ik had afgesproken met Gaby. Samen pakten we de tram naar Run2Day, waar we meer dan op tijd aan kwamen. De bloggers, die vanavond uitgenodigd waren, druppelden binnen en dat was weer een heel leuk weerzien met een glaasje in de ene en de telefoon in de andere hand. Want selfies maken stond vanavond toch wel centraal. Het buffet werd geopend en met een bord vol lekkere gezonde hapjes werden we naar benenden gestuurd. Een bomvol programma stond ons te wachten met allereerst een presentatie van Weleda, gevolgd door Saucony en het IJscentrum.
_RUN6622
[heading size=4 style=underline]Verrassingspakket[/heading]Weleda stelde gaf ons een heerlijk vooruitzicht: een fijne voetbehandeling na onze run! Hiervoor is er het Arnica assortiment, dat bestaat uit verschillende producten, zoals een douchegel en massage-olie. Vanaf juni zijn daar nog een paar producten aan toegevoegd, namelijk de Sport Bad en Sport Gel. Alle producten bevatten extract van arnica, dat ontspannend en verwarmend werkt op de spieren en de doorbloeding stimuleert.
weledaOndertussen hapte ik lekker van mijn salades. Dé manier om een groep enthousiaste bloggers stil te krijgen: geef ze eten, dan zijn ze tenminste stil! Volgende presentatie was van Saucony. Als je tegen mij zegt: ijsjes, dan ben ik één en al oor. Dus schoenen geïnspireerd op ijsjes? You got me! De Saucony Runpops is namelijk dát! Een aantal populaire types in knalkleuren voor de zomer: geel, oranje, groen, paars en blauw! En nog meer ijs! Want Jacques Vos, voorzitter van het IJscentrum was aanwezig om ons alle ins en outs en vooral de voedingswaarden en ijsgeheimen van ijsjes te geven! Want ijs is zo slecht nog niet. Wie sport verbrandt, en een roomijsje kan best wel eens een aardige manier zijn om je voedingsstoffen aan te vullen. Roomijs bezit namelijk een mooie verhouding van koolhydraten, proteïnen en vet. Niet geschikt voor iedere dag, maar zo nu en dan kan geen kwaad.
_RUN6636
[heading size=4 style=underline]Runpop selfie run[/heading]De Saucony ijsschoenen kregen we ter plekke uitgereikt. Niet veel later had ik een paar knaloranje Thriump’s aan de voeten.
Groepsfoto Runfluencers Uiteraard kon een testrun niet uitblijven, dus nadat iedereen omgekleed was, konden we nog net in toom gehouden worden voor een groepsfoto, voordat we het Vondelpark instormden. Een testrun met een opdracht, want fotografe Joyce Bongers had een paar leuke selfie opdrachten voor ons.
_RUN6677Na een uitleg over compositie, kleur en het bewerken van foto’s in een app. Allereerst werden we in duo’s het park in gestuurd om een foto met elkaars telefoon te maken, waarna we van locatie verplaatsten en we onze voeten op de foto plantten. Dit rondje gaf ons ook even de tijd om aan de schoenen te wennen en vooral heel veel te kletsen.
_RUN6680En omstanders in de weg te lopen. Het resultaat? Een foto met de mazzel van een zonnestraal die net op het juiste moment in de camera viel, waardoor Gaby deze foto van me maakte, die ik zelf over the top door de app gehaald heb.
13529129_1112047268856638_284717586345868453_n
[heading size=4 style=underline]Paprika, spinazie, aardappel en een voetenbad[/heading]Bij terugkomst stond ons iets heel toepasselijks te wachten. Wie op ijsjes loopt, mag ijsjes eten. Mijn conclusie van deze avond. Niet zo maar ijs, maar een sorbet van paprika en roomijs van aardappel en spinazie/limoen. Die paprika was mij iets te heftig, maar de andere twee waren toch echt wel lekker. Aardappel leek zelfs wel naar vanille te smaken. Bij navraag kreeg ik daarom nog een paar testbollen om te ervaren dat vanille en aardappel wel degelijk verschilden. Ik kon geen pap ijs meer zeggen.
_RUN6733Met de bak ijs nog in de handen, wat het tijd om de schoenen toch maar eens uit te doen voor een Weleda voetbad met onder andere de arnica producten. Ik gebruik nooit een voetbad, maar man dat was lekker! Sopje in het water, scrubje over de voeten, nog een voetbalsem en afsluiten met een handencreme. Mijn voetjes zijn nog nooit zo zacht geweest. En dan moet je toch weer je zweetsokkies aan. Eigenlijk zonde! Maar ik hoefde niet te treuren. Niemand niet trouwens. We kregen een goodybag met de complete arnica lijn om thuis lekker aan het smeren, dobberen, masseren en badderen te slaan. Lekker hoor!

Met dank aan Runnersworld, Run2Day, Saucony, Weleda en het IJscentrum.
Foto’s: Runnersworld, Gaby en ik

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!