Evenementen

RunToGether – 25 juli!

Stiekem ben ik eigenlijk heel erg blij met de plek waar ik woon. Mijn achtertuin is namelijk mijn trainingsgebied: landgoed Den Treek – Henschoten. Een prachtig een veelzijdig gebied, dat nooit verveeld. Mooie diversiteit aan begroeiing, pittige zandheuvels, uitgestrekte heidevelden met brede paardenpaden of smalle slingerende single tracks. Het liefst dool ik urenlang door de bossen op zoek naar reeën en vossen, zo ver mogelijk verwijderd van de bewoonde wereld.

[heading size=4 style=underline]RunToGether[/heading]Een paar weken geleden introduceerde Prorun de RunToGether Nature Runs. Een social run, die overal in Nederland plaats kan vinden in de mooiste natuurgebieden. Heerlijk om eens de stad te ontvluchten, een nieuwe omgeving te ontdekken en dat vooral onder het genot van heel veel gezelligheid! Het is dus geen wedstrijd, de groep blijft bij elkaar: samen uit, samen thuis. Wel kan er gekozen worden uit verschillende afstanden. Dus op de vraag of ik een leuke route kon bedenken voor een RunToGether hoefde ik niet lang na te denken.

[heading size=4 style=underline]Loop je mee?[/heading]Dussss… Op zaterdag 25 juli sta ik klaar om jullie mee te nemen mijn achtertuin in. Je kunt kiezen uit een route van 5-6 kilometer of 10-12 kilometer. Het tempo waarop we lopen ligt rond de 8-10 km/u. Onderweg zal ik zeker de mogelijkheid geven om foto’s te maken of even op adem te komen. Deelname is kosteloos, maar je moet je wel even aanmelden. Dat kan via het formulier in dit artikel. Er is plek voor maximaal 30 deelnemers.

Zie ik je dan?

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!