Evenementen

Topweekend!

Wat een geweldig weekend was dit! Geen standaard weekend maar een weekend vol actie! Zaterdag modderden we tijdens Mud Masters en vandaag liep ik de Antwerp Urban Trail. Allebei geen standaard wedstrijden, maar funruns in aanloop naar een mooie wedstrijd eind deze maand.

Uitgebreide verslagen met foto’s en filmpjes volgen nog, maar ik kan het niet laten alvast een korte samenvatting te geven.

[heading size=4 style=underline]Mud Masters[/heading]
Vorig jaar was Mud Masters echt hilarisch! Daarom schreef ik me weer in zodra de inschrijving open ging.  Deze editie werd gekenmerkt door modder, heel veel modder… Mijn benen zijn in de meest spastische bewegingen over het parcours gegaan, mijn schoenen ben ik bijna verloren met mijn voeten er nog in en het scheelde niet veel of ik lag meerdere keren bijna languit in de modder. De meeste hindernissen waren hoger, zwaarder, langer en indrukwekkender dan de vorige editie en op bepaalde punten waren de verbeterpunten doorgevoerd (smallere monkey bars, zodat ik dit keer wel de overkant haalde).
User comments

In tegenstelling tot de vorige editie waren er nu nauwelijks sloten in het parcours opgenomen en werd er niet vanaf de Spotters Hill gegleden. Dat was voor mij het grootste gemis, omdat dat juist tijdens de vorige editie de gaafste onderdelen waren. Vanwege de weersomstandigheden overigens wel verstandig van de organisatie, want die ene sloot die we wel door moesten was kooouudddd…

[heading size=4 style=underline]Antwerp Urban Trail[/heading]
Nog net via een na-inschrijving lukte het me een startbewijs te bemachtigen. Dit was echt een evenement dat je niet wilt missen! Fantastisch georganiseerd, groots aangepakt, uitermate goed verzorgd en wat een sfeer!
User comments
Het startgebied was aan de voet van het Steen aan de Schelde en via een zandloperstartsysteem (omstebeurt over de startstreep zodat er een gedoseerde lading lopers door Antwerpen liep) begonnen we aan onze 12 km urban trail. De route ging dwars door de stad over de kasseien straten,  stoepjes, via versmallingen, door steegjes en gebouwen zoals de danszaal, het station en het ‘Schoen Verdiep’ van het stadhuis. Een hele bijzondere ervaring en eentje waar je helemaal euforisch van word. Wat was het jammer dat het na 12 km klaar was… Om een beetje af te kicken kreeg iedere deelnemer nog een uitgebreid ontbijtje, waarna de cooling down onder knallende muziek nog even door ging.

Houd Runandrearun.nl in de gaten voor de updates!!

2 reacties

  • Elsa

    Wauw, dat klinkt ontzettend leuk allebei! Ik ben heel benieuwd naar je verslagjes.
    Ik heb ook een topweekend gehad. Ik liep gisteren een “gewone” 10km wedstrijd, maar ik heb mezelf overtroffen! (Zie blogje.)

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!