Evenementen

Toughen it up!

Deze maand niet 1 wedstrijd als Event of the Month, maar een hele maand vol met obstacleruns! Het kan dan ook geen kwaad om een beetje over de grenzen heen te kijken. Hoewel we in Nederland dit jaar enorm veel soorten obstacleruns hebben, missen nog Tough Mudder en de Spartan Race. Nog extremer, nog zwaarder en nog heftiger dan de nu al pittige top 3 Mud Masters, Strongmanrun en Tough Dirt Run.
Maar met een beetje mazzel hoeven we niet lang te wachten tot deze grootse events ook naar Nederland komen. Zowel voor Tough Mudder als voor de Spartan Race staat de preregistration open. Bij genoeg pre-registered peeps komen deze events mogelijk al in 2014 naar Nederland!

[heading size=4 style=underline]Tough Mudder[/heading]Doorzettingsvermogen, kameraadschap, kracht en vastberadenheid zijn nodig om een parcours van 10-12 mijl (16-19 kilometer) met hindernissen te volbrengen en de felbegeerde oranje zweetband te verdienen. Tough Mudder is geen wedstrijd maar een challenge, een challenge met jezelf. Overwin je angsten en help je kameraden. Zonder hulp red je het zelf ook niet.
Pre-register hier!

[heading size=4 style=underline]Spartan Race[/heading]In tegenstelling tot Tough Mudder is de Spartan Race wel een wedstrijd. The real survival of the fittest. Overleven, instinct, vechtlust… Al je skills heb je nodig om de finish te halen. Speerwerpen en letterlijk de strijd aan gaan? Dat is nog niets…
Deelnemers kunnen uit verschillende afstanden kiezen, zo ook een 10-12 mijl, de Spartan Beast. Wil je nog extremer? De Spartan Ultra Beast is 26 mijl (marathon). “Every Spartan Race is a baptism. The Ultra Beast is considered an exorcism.” Dat zegt genoeg of niet?
Pre-register hier!

It’s time to toughen up!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!