Evenementen

Unlock the obstacle en win!

Obstacleruns. Vorig jaar stond rond deze tijd mijn hele agenda voor het jaar al vol met obstacleruns, dit jaar niet. Ik maak even een pas op de plaats, was het plan. Tot ik afgelopen week wel een hele gave challenge voor mijn kiezen kreeg… Op 6 maart neem ik deel aan de Unlock the Obstacle race tijdens Mud Masters!

[heading size=4 style=underline]O no….[/heading]Ik was nog helemaal niet van plan om in maart een obstaclerun te gaan doen. Lees: in maart kan het nog ijzig koud zijn. Laat ik nu net sinds een paar maanden echt een broertje dood hebben aan kou. Na het WK ben ik echt even klaar met kou. Dat gaat vanzelf wel weer over, maar op dit moment krijg ik al de rillingen op mijn rug als ik er aan denk dat ik volgend weekend in de modder lig. En modder is koud. En kou is bah! Dus liet ik me overhalen om deze onwijs leuke race aan te gaan. Logisch!

[heading size=4 style=underline]Unlock the obstacle[/heading]Wat ga ik dan doen? Ik ben door LG uitgedaagd om op zondag 1-op-1 te racen tegen medeblogger Marianne van Stoerevrouwensporten tijdens Mud Masters Unlock the Obstacle. “He… waar ken ik die van…” denk je? Nou, ik liep kort geleden nog een RunAlongRun met haar! Maar ik kan deze race niet lopen zonder jullie hulp. Met dit bericht gaat onze strijd namelijk van start. Wie op 6 maart voor aanvang van onze race de meeste likes op dat bericht heeft, wint 10 minuten voorsprong! Ook tijdens de race heb ik je steun nodig, want ik moet de pipe runner unlocken door een bepaald aantal (geeeen idee hoeveel) likes te halen voordat ik de pipe runner over mag en kan sprinten naar de finish. En dan? Dan kan ik winnen! En als ik win, win ik…. een LG wasmachine! Ik heb dus al de hele week “kleine wasjes, grote wasjes” in mijn hoofd…

[heading size=4 style=underline]For the win[/heading]Maar ook jij kunt winnen! Namelijk twee startbewijzen voor de volgende Mud Masters op Airport Weeze op 28 en 29 mei 2016. En dat is supergaaf natuurlijk! Dat doe je dus door dit bericht te liken. Dat kan tot 6 maart. En ik kan jouw likes echt superhard gebruiken want het blog Stoerevrouwensporten is echt veel groter dan RunAndreaRun! Maar dat maakt jouw winkans ook groter natuurlijk.

[heading size=4 style=underline]Tag Team[/heading]We mogen alles doen om onze positie te versterken, dus daarom ben ik een verbondje aangegaan met Debbie van FitFunRun. Als Team Tag Team gaan wij voor de winst. Mooie show, veel drama en geworstel over de obstakels. Zij racet namelijk op zaterdag en kan jouw likes ook heel goed gebruiken (heeee dubbele winkans op die Mud Master tickets!). Daarvoor moet je dan wel haar bericht liken (nóg meer winkans!).
Dus wij hebben afgelopen zaterdag ons het apenzuur getraind om zo fit mogelijk aan de start te verschijnen tijdens onze race! Ook veel drama en geworstel.

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!