Evenementen

WIN-actie Colours By the Sea!!

Afgelopen weekend werd de eerste editie van The Colorrun in Nederland gehouden. Een topsfeer met veel kleur. Maar als ik de foto’s zie, vind ik veel mensen er nog een beetje pips uit zien na 5 kleurstations. Dat kan dus veel kleuriger!! Lees verder en WIN!

[heading size=4 style=underline]Be there!![/heading]Vrijdag 14 juni vindt Colours By The Sea in Vlissingen plaats. Dit evenement is ook Event of the Month in juni en niet voor niets! Het succes van de colorruns laat ook Zeeland niet ongeroerd en de inschrijving is gesloten, vanwege het overweldigend aantal inschrijvers (ruim 5.000!). Die duizenden deelnemers zullen een parcours van 5 kilometer afleggen en op diverse punten bestrooid worden met verschillende kleuren poeders. Na 5 kilometer zie je er uit als een levend schilderij (beetje abstract), of de schilder die als Mr Bean tekeer is gegaan…
484182_127488317433757_2056472680_n
Wil je dit kleurspektakel niet missen? Kom dan als supporter, of nog leuker: meld je aan als vrijwilliger! Er zijn nog kleurengooiers nodig, hoe meer hoe beter! Wie weet gooi jij me dan onder met kleurpoeder tijdens mijn kleurrijkste 5 kilometer! Ik wil er in ieder geval niet meer pips uit zien na 5 kilometer!

[heading size=4 style=underline]WIN!![/heading]En nu ik het toch over kleurtjes heb… Ik mag van Colours By The Sea 2 kleurpoedersetjes weggeven! Een setje bestaat uit 4 poeders (paars, groen, fuchsia en geel). Dus je kunt thuis aan de slag met het kleuren van je eigen t-shirt, petjes, schilderij, muren, knuffels of huisdier (poeder is veilig voor mens en dier). Of je kunt jezelf alvast een kleurtje geven voor de start van Colours By The Sea.
Wil jij kans maken op 1 van deze kleurpoedersetjes? Laat dan in een reactie onder dit blog achter waarom jij wat extra kleur in je leven wilt! De leukste 2 reacties winnen een kleurpoedersetje!
947270_507280982666606_2107783725_n

 

9 reacties

 • Nicole

  Ik zou graag een kleurpoedersetje willen winnen, omdat ik en een vriendin de dag voor de run te horen krijgen of we zijn geslaagd of niet! Het zou heel leuk zijn om dit te kunnen vieren met kleurpoeder. Dat maakt het extra leuk! En als we niet geslaagd zijn, is het een troostprijs (:

  Groetjes, Nicole

 • Kristel

  Ik wil graag een setje winnen voor mijn jongste zoontje van vijf. Hij wil ook zo graag meelopen, maar moet bij papa blijven om mijn andere zoontje en mij aan te moedigen en hij is nog een beetje te klein! Nu loopt hij ook mee met de avond vier daagse en vroeg gisteren waarom worden we nu niet onder de zuurstof ( lees kleurstof : ))) gegooid. Met het setje kan hij ons ook gekleurd aanmoedigen!!!!

 • pien wishaupt

  ROZE dat zij de rozen.
  BLAUW dat is de lucht.
  GEEL van een banaan in dozen.
  GROEN van het gras dat neemt je mee in een droomvlucht.
  ORANJE dat zijn vissen.

  En alle kleuren samen dat ben ik.
  ik samen met alle andere die mee doen met de color run.
  en om mij en me vrieden nog kleurrijker te maken hebben wij toch echt die zakjes nodig !!!

 • amber toutenhoofd

  Ik wil dit winnen omdat het ‘HET EVENEMENT VAN HET JAAR IS’ voor mij, en dat wil ik natuurlijk zo groot mogelijk vieren en doen. Ik kijk al maanden naar 14 juni uit.. wat heb ik er zin in !! 😀 Hoe meer kleurpoeder hoe beter, gezelliger en leuker je er uit ziet !

 • Wenny

  Wij zouden graag een kleurensetje willen winnen, omdat mijn dochter Fay mee wil doen, maar niet goed durft, omdat ze niet goed kan inschatten wat haar te wachten staat. Met dit kleuren setje kunnen we haar voorbereiden op wat er komen gaat en kunnen we haar hopelijk van haar angst afhelpen!
  Het kleuren setje komt hier dus ontzettend goed van pas!

 • Petra van de Water

  Gewoon omdat mijn hele gezin een en al kleur is. Dochter paars, manlief rood (liefde) en zelf zo rose mogelijk. Om dit echt helemaal compleet te maken extra kleurstof om thuis nog van deze geweldige dag na te genieten.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!