Evenementen

WIN: kaartjes Colours by the Sea

Op 1 januari 2014 om 12.00 opende Colours by the Sea de inschrijving voor haar 2e editie op 7 juni dit jaar. Binnen een week waren alle 6.000 startbewijzen vergeven! Ook niet zo gek, want de 2013 editie van Colours by the Sea was een grot succes. Zo groot, dat de organisatie binnen de kortste keren besloot dat dit eenmalige evenement in 2014 er weer zou komen. Op 7 juni dus.

[heading size=4 style=underline]Soooo much fun![/heading]En dat is maar goed ook, want zo’n gaaf evenement mag gewoon niet ontbreken op de hardloopkalender. Of je nou een doorgewinterde wedstrijdloper bent, of zo nu en dan eens een stuk wandelt, Colours by the Sea is voor iedereen toegankelijk. Ik moest er helemaal voor naar Vlissingen, maar samen met een aantal loopmaatjes had ik zo ongelooflijk veel lol! Ook al is het een funrun en doet tijd er totaal niet toe, ik had er spierpijn van! Niet alleen van het lachen, maar ook van de gekke bokkensprongen om zo gekleurd mogelijk uit de kleurstations te komen. Het resultaat: dagenlang knalroze haar, een schorre stem, een gekleurd auto-interieur en een wekenlange smile op mijn gezicht.
Colours win Collage

[heading size=4 style=underline]Colour run[/heading]De startbewijzen voor de komende editie waren binnen zes dagen uitverkocht! Ik ben dus niet de enige die het enorm naar de zin heeft gehad en niet alleen de Zeeuwen weten dus de weg naar Vlissingen te vinden.  Ook heel veel inschrijvers uit de rest van het land willen dit feestje (weer) niet missen. Niet zo gek dus dat alle startbewijzen binnen no time uitverkocht waren! De inschrijving is bij het bereiken van de 6.000 deelnemers gesloten. Net als vorig jaar zal een parcours van 5 kilometer over de boulevard en het strand je langs verschillende kleurenstations brengen. Zo kom je als een kleurig palet na 5 kilometer over de finish waar je vervolgens tijdens de afterparty je resterende energie er uit kan dansen. Hardlopers en wandelaars starten in verschillende startseries, zodat iedereen op zijn eigen tempo kan genieten van dit feestje.
75204_228069504042304_1278973767_n

[heading size=4 style=underline]WIN your tickets!![/heading]Colours by the Sea is voor 7 juni 2014 helemaal uitverkocht. Maar ik mag 2 startbewijzen weg geven! Wat moet je daarvoor doen? Fotografeer, beschrijf, dicht, schilder, whatever, waarom JIJ wel wat kleur in je leven kunt gebruiken. Je inzending kun je hieronder in een comment plaatsen, of op mijn facebookpagina. Doe dit vóór woensdag 15 januari 2014. Op donderdag 16 januari maak ik de winnaars bekend, dus hou de site in de gaten!
580159_163189177197004_641304231_n

10 reacties

 • Kim van den Broek -Verbraeken

  Hoi hoi
  Ik zou graag de kaartjes winnen :
  Me eigen na een jaar revalideren van de bevalling nu sportief 2014 in.
  Net te laat voor de inschrijving voor de kaartjes.
  Ze waren zo snel weg dus is dit een mooie kans om toch mee te kunnen doen.
  Groetjes Kim.

 • Maud

  Haihai,

  Ik wil hier ontzettend graag aan meedoen, jammer genoeg was ik net te laat, ook zag ik dat dit vooral voor het goede doel is. Aangezien mijn opa vorige maand is overleden wou ik dit graag voor hem doen omdat hij dit een prachtig evenement vond en hij er vorig jaar is gaan kijken. Lijkt me geweldig!

  Groetjes Maud

 • Ellen

  na een een paar hele donkere jaren achter mij te hebben, is er nu al in dit jaar al kleur gekomen!. ben begonnen met ‘start running’ en hoop een kleurijke douche te krijgen bij colours by the sea!!

 • Larissa en Esther

  Niet wij hebben wat extra kleur nodig, maar 1 januari heeft onze lieve vriendin heel veel kleur in haar leven gekregen. Ze wachtte al heel lang op nieuwe longen door ziekte, en 1 januari is zij eindelijk getransplanteerd en alles gaat super met haar. Wat een begin van 2014!! Een van de dingen die zij na revalidatie wil doen is meedoen met de Colour run. Zij en familie hebben zich gelukkig op tijd ingeschreven, helaas waren wij nettttt wat te laat en was de inschrijving al na een week gesloten 🙁 . Maar we willen het natuurlijk heel graag met zijn allen doen! Het zou super zijn om met zijn allen samen met onze dappere vriendin die leuke en gezellige 5 kilometer te kunnen rennen, iets wat zij zich een maand geleden nog niet had kunnen voorstellen. Omdat wij (2 vriendinnen die net ietsje te laat waren met inschrijven helaas) hier natuurlijk bij willen zijn, zou het hartstikke tof zijn als we die 2 kaarten zouden winnen!

 • Els

  Nou het zit dus zo,

  Ik heb een kleurrijk huisdier. Het is geen hond, het is geen kat, het is zelfs geen goudvis, maar een parkiet.
  Mijn parkiet luistert naar de naam Pierre. Tenminste.. alleen als hij zin heeft luistert hij er naar. Pierre is namelijk nogal een eigenwijze en ondeugende vogel. Het liefste brengt hij zijn dagen door met dingen van tafel gooien (de afstandsbediening, kaarsjes, de koektrommel etc.), woordjes zeggen (soms moet je creatief luisteren, maar dan hoor je bijna hele zinnen) en met zijn snavel tegen zijn spiegelbeeld slaan.
  Maar de laatste tijd merk ik dat deze dingen, de dingen die hij het liefst van al doet, hem geen plezier meer brengen. Hij doet het wel, maar eerder uit gewoonte dan uit passie, terwijl dat juist zo kenmerkend voor hem was.
  Onlangs heb ik ontdekt dat Pierre depressief is. Dit komt omdat hem is opgevallen dat hij anders is dan zijn familie. En dan niet omdat hij in een kooi moet slapen of vogelzaad eet, maar omdat hij een andere huidskleur heeft. Hieraan ergert hij zich letterlijk groen en geel. Graag zou hij wat meer lijken op de rest.

  Ik wil hem zo graag helpen, maar kan niks aan de kleur van zijn veren veranderen. Wat ik wel kan, is mijn kleur veranderen! Daar heb ik hulp bij nodig. Colours by the Sea is voor mij de uitgelezen kans om aan kleur te komen. Dolgraag zou ik daarom de 2 kaarten winnen. Dan neem ik ook de peetmoeder van Pierre mee, op wie hij dol is. Dan is het feest echt compleet.

  Alsjeblieft, help mij met het bestrijden van Pierre’s depressie. Geef mij kleur. Geef mij de colourrun.

  Hartelijk dank voor uw aandacht.

  Hieronder een foto van Pierre:
  https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash2/t1/249689_521775607836777_881174261_n.jpg

 • Chantal Hage-Nuijten

  Ik wil deze kleurrijke kaartjes winnen voor mij en mijn dinne.
  Beide vol met passie begonnen met hardlopen nu maar hopen dat we in Vlissingen gaan komen. Ik ben zelf niet zo artistiek aangelegd maar bij Colors by the Sea wordt ik dat misschien direct. Ik kan wel wat kleur in mijn leven gebruiken en kan daar Colors bij the Sea goed voor gebruiken. Even geen deadlines en stress maar lekker genieten, ik wens iedereen alvadt succes.

 • Jolanda Heij

  Ik wil graag mijn loopmaatje willen verrassen. Zij heeft de laatste tijd veel vervelende dingen meegemaakt, donkere tijden voor haar op dit moment. Zij kan wel wat kleur gebruiken!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!