Event of the month

#Eotm: May we get dirty!!

Heerlijk! Het is weer mei! En deze maand staat voor ons (Susanne en mij) in teken van een paar mooie obstacle races in binnen- en buitenland. May we get dirty?? Maar wij niet alleen, jij ook! Beleef deze maand met ons mee met de modder tot in je oren!

[heading size=4 style=underline]Mud it on![/heading]Een iets andere Event of the Month dus. Eerder een thema van de maand. Met reden, want deze maand sta ik in drie landen aan de start van een obstacle run. Om te starten dompelen we ons onder in de legendarische modder ergens in Engeland voor Rat Race, race aller races. Daarna knallen we door naar de Hills Edition van Strong Viking, waar we wederom voor een kwalificatie voor het WK OCR gaan (niet dat dat nodig is, maar leuk is het wel) of loop ik stiekem de Iron Viking, net als vorig jaar? Op de valreep van mei zal ik ergens anders ook nog aan de start staan tijdens een weekje vakantie. Can’t wait! De wasmachine gaat deze maand overuren draaien, mijn schoenen zullen stinken als nooit tevoren en ik zal meer oorstokjes gebruiken dan ik ooit heb gedaan…

[heading size=4 style=underline]What’s in it for you?[/heading]Maar what’s in it for you? Wat dacht je van een prijsvraag met mooie prijzen, trainingstips voor in de modder, updates van Susanne en mij, race verslagen en nog veel meer? Genoeg leesvoer dus. En ondertussen ben ik aan het broeden of iets fantastisch, maar dat staat nog in de kinderschoenen, dus daar kan ik nog niet veel over zeggen… Stay tuned!

Foto: Strong Viking

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!