Event of the month

EotM: Run February

Ook al heeft februari maar 28 dagen, je hoeft niet bang te zijn dat er hierdoor minder loopjes worden georganiseerd! Ik zette de leukste februari runs voor je op een rijtje. Deze maand dus niet één, maar een heleboel Events of the Month!

[heading size=4 style=underline]7 februari – Februariloop, Bennekom[/heading]Genieten van halfverharde en onverharde zandwegen over een parcours van 5, 10 of 21,1 kilometer kan tijdens de Februariloop in Bennekom. Smalle bospaden en zandpaden, een gevarieerd en heuvelachtig parcours over landgoed Hoekelum en het Bennekomse Bos en over het boerenland van Renkum. Heb je nog meer nodig voor een mooie zaterdag?

[heading size=4 style=underline]8 februari – Groet uit Schoorl Run, Groet[/heading]Voor mij één van de mooiste wedstrijden van het jaar is de Groet uit Schoorl Run op 8 februari. Diverse afstanden laten je de mooiste plekjes in de Schoorlse duinen zien. Het grillige weer in februari kan voor een winters wit decor of een stormachtige editie zorgen. Hoe extremer de omstandigheden, hoe mooier!

[heading size=4 style=underline]14 februari – Valentijnsloop, Amsterdam[/heading]Op 14 februari is het Valentijnsdag en omdat het vorig jaar zo’n groot succes was, wordt er dit jaar in het Vondelpark in Amsterdam weer een Valentijnsloop georganiseerd. Niet alleen voor singles om eens die leuke hardloper tegen het lijf te lopen, maar ook voor stelletjes. Doe je na afloop van deze 5 kilometer wedstrijd te goed aan aarbeien en chocola en show je moves op de dansvloer tijdens de afterparty.

[heading size=4 style=underline]15 februari – Ut Houtenkoppen Lôôpke, Moerdijk[/heading]Carnavalsgangers opgelet. Als je de kracht er nog voor hebt kun je op 15 februari een 5 of 10 kilometer lopen tijdens Ut Houtenkoppen Lôôpke in Moerdijk. Verkleed uiteraard! De opbrengst komt ten goede aan de Roparun-deelnemers van de Moerdijkrunners. Dus je steunt met je dronken geslinger meteen een goed doel!

[heading size=4 style=underline]21 februari – Trail by the Sea, Burgh-Haamstede[/heading]De Trail by the Sea staat bij trailrunners op de bucketlist. Tijdens de halve of hele marathon voert de gevarieerde onverharde route je over strand, door duinen en bossen, trappen en een aantal hindernissen. Je ziet de mooiste plekjes van Westenschouwen en hebt de mooiste uitzichten.

[heading size=4 style=underline]22 februari – Rondje Bussloo[/heading]Midden in het recreatiegebied Bussloo wordt op 22 februari de eerste editie van het Rondje Bussloo van dit jaar gelopen. De ronde van 7,5 kilometer kan één of twee keer gelopen worden. Deze loop wordt doorgaans vier keer in het jaar georganiseerd. Zo kun je het parcours bij ieder seizoen lopen. Dit najaar staat voor het eerst ook een Night Run op het programma.

[heading size=4 style=underline]28 februari – Knotwilgenloop, Woerden[/heading]Laat je tijdens de 5, 10, 15 of 21,1 kilometer van de Knotwilgenloop meevoeren door het Oud-Hollandse landschap rondom Woerden en geniet van de landelijke omgeving. De wedstrijd wordt georganiseerd door AV Clytoneus, dus verwacht een mooie strijd bij de koplopers om de ereplaatsen!

Uw evenement als #EotM in the picture? Neem contact met mij op!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!