Event of the month

#EotM: Running Bootcamp Clinic

Ok, ik speel vals. Ik geef het toe. Dit is eigenlijk geen eendaags event, zoals ik dat normaal iedere maand in het zonnetje zet. Nope. Ik maak me schuldig aan het promoten van onze eigen trainingen. Vanaf 8 april start namelijk onze Running Bootcamp Clinic in Amerongen in voorbereiding op de StronSisterRun en de Strongmanrun op 5 en 6 september.

[heading size=4 style=underline]Strong sisters and strong men[/heading]Het blijft weer langer licht en als het goed is gaat de temperatuur een keer wat omhoog. Hèt seizoen voor obstaclerunning en daar hoort een beetje voorbereiden natuurlijk wel bij. Niets fijners dus om met een gezellige groep samen te trainen naar één (of twee) van de leukste events van het jaar: de StrongSisterRun op 5 september en de Strongmanrun op 6 september.
De StrongSisterRun is een 7,5 kilometer lange obstaclerun alleen voor vrouwen en voert je door de bossen en over de heuvels rondom Hellendoorn waar je 18 obstakels tegenkomt. Je loopt dus met alleen meiden om je heen en je hebt nog alle tijd om te trainen voor de ervaring van je leven! Een prima mogelijkheid om eens kennis te maken met obstaclerunning!
De volgende dag vindt op hetzelfde terrein de Strongmanrun plaats. Deze obstaclerun is 21 kilometer van lengte en telt bijna 40 obstakels en is voor mannen en vrouwen met een goede basisconditie prima te doen en een mooie uitdaging voor wie zichzelf wil testen.
RunAndreaRun Extreme workout Strongmanrun
[heading size=4 style=underline]Running Bootcamp Clinic[/heading]
Of je nu al een goede conditie en wat kracht in je lijf hebt, of net begint met sporten: een beetje voorbereid aan de start staan is wel zo fijn. Dit verkleint de kans op blessures, vergroot je kracht en uithoudingsvermogen, maar geeft je ook een mental boost: kom maar op met die hindernissen! Daarom organiseren we vanuit Aart Stigter Running vanaf 8 april een 12-weekse Running Bootcamp Clinic om je klaar te stomen voor deze runs. Je kunt kiezen of je alle 12, 6 of een enkele training mee wilt doen. De trainingen zijn voor alle niveau’s toegankelijk. Buiten de trainingen kun je aan de slag met het trainingsschema dat je van ons ontvangt. Wie kiest voor de 6 of 12 trainingen ontvangt tevens een exclusief t-shirt!
Maar ook als je niet van plan bent deze obstacleruns mee te doen, ben je van harte welkom bij deze trainingen. Want Running Bootcamp is een heel effectieve manier van sporten. We combineren loop- en krachttraining en maken daarbij gebruik van lichaamsgewicht en wat we in de Amerongse Bossen tegen komen, zoals boomstammetjes, mul zand, heuvels, een mede bootcamper, etc. Voel jezelf fitter en wordt sterker!
1979524_664076826987020_844573058_n
[heading size=4 style=underline]Alle info op een rijtje[/heading]We starten met de Running Bootcamp Clinic op woensdag 8 april. Gedurende 12 weken kun je deelnemen aan de trainingen. Je kunt kiezen om een clinic van 6 of 12 trainingen te doen. Ook een losse les is mogelijk. Neem voor meer informatie dan even contact op met info@hardloopcentrumaartstigter.nl.

Waar: Hardloopcentrum Aart Stigter, Industrieweg Noord 4D, Amerongen
Wanneer: vanaf woensdag 8 april gedurende 12 weken
Tijd: we starten om 19.00-20.15 uur (zorg dat je op tijd aanwezig bent)
Kosten: € 45,- (voor zes trainingen) of € 85,-  (voor 12 trainingen). Dit is inclusief trainingsschema en T-shirt.
Optioneel: startbewijs Strongmanrun € 69,-/ Strongsisterrun € 42,50
Meer info: Hardlopenisleuk.nl
Voor vragen: stuur een mailtje naar info@hardloopcentrumaartstigter.nl
Trainingen zijn toegankelijk voor alle niveau’s
Trainingen vinden plaats op onverhard terrein. Houdt dus rekening met schoenen en kleding.
Weer of geen weer, de trainingen gaan altijd door. Bij onweer hebben we een alternatief.
Aanmelden kan via dit formulier!

Zien wij je 8 april in Amerongen?

10358869_744816782246357_5576522525346977992_n

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!