Event of the month

Event of the Month: Ladiesrun Eindhoven

Op 28 juni staan de vrouwen in Eindhoven voor de derde keer in de schijnwerpers. Eindhoven is één van de steden waar de Ladiesrun door Golazo georganiseerd wordt. Ook Groningen, Utrecht en Rotterdam kennen de Ladiesrun. De deelneemsters kunnen kiezen voor de bekende 5 en 10 kilometer, maar ook voor de nieuwe afstand van 7,5 kilometer.

[heading size=4 style=underline]Girls only[/heading]In 2013 stond ik zelf ook aan de start van de Ladiesrun, toen nog Flow. Samen met zo’n 900 andere deelneemsters liep ik mijn rondje. Dat de Ladiesrun een groeipotentie heeft moge duidelijk zijn. Steeds meer vrouwen en jonge meiden ontdekken het plezier van hardlopen en daarmee neemt het potentieel aan deelnemers alleen maar toe. Tel daarbij op dat de Ladiesrun in Eindhoven één van de weinige evenementen is voor vrouwen in het zuiden van het land. De ideale gelegenheid dus om met je vriendinnen, collega’s, moeder of dochter aan de start te staan van misschien wel je eerste wedstrijdje!
slinder-ladiesrun-eindhoven-1
[heading size=4 style=underline]New things[/heading]Tijdens deze editie is een aantal wijzigingen doorgevoerd. Zo is het eventterrein verhuisd naar Het Klokgebouw en is de afstand van 7,5 kilometer toegevoegd. Iedere afstand heeft een eigen parcours, er worden geen rondjes gelopen. En dat is leuk, want zo heb je een lekker afwisselend parcours, dat ook door één van de parken gaat. Ik kan maar één bottleneck ontdekken en die is voor de snelle loopsters op de 10 en 5 kilometer: die komen misschien de staart van de 7,5 en 10 kilometer tegen. Golazo is de organisator van dit event en heeft al bewezen kwalitatief hoogwaardige events neer te kunnen zetten, dus hier zal vast over nagedacht zijn. Een professioneel team zal samen met een aantal sponsoren en de noodzakelijke vrijwilligers van de Ladiesrun weer een feestje worden! Want plezier en samen sporten staat centraal tijdens de Ladiesrun. Verwacht (dit jaar) dan ook geen grote namen op de Ladiesrun. Wie dan wel? Nou… geen grote namen, maar voor jullie misschien wel bekend: Zelia van Justkeeprunning.nl en ik zullen samen aan de start staan van de 10 kilometer. Doel: het PR van Zelia op de 10 kilometer smashen! En dat gaan we samen doen! Of wie weet wel samen met jou?
slinder-ladiesrun-eindhoven-3
[heading size=4 style=underline]Pink Ribbon[/heading]
Wie mee doet aan de Ladiesrun loopt trouwens niet alleen voor zichzelf. In alle vier de steden is Pink Ribbon dit jaar verbonden aan de Ladiesrun. Pink Ribbon zet zich op meerdere vlakken in voor vrouwen met borstkanker. Nog steeds krijgt 1 p de 7 vrouwen te maken met borstkanker. Tijdens de Ladiesrun kun je je laten sponsoren. De opbrengsten komen ten goede aan een project dat zich richt op zorg op maat om de fysieke fitheid en welzijn van vrouwen met uitgezaaide borstkanker te bevorderen.
Wil je wat extra doen voor Pink Ribbon, dan kan dat. Je kunt bij inschrijving een donatie doen of een eigen sponsoractie opzetten via de speciale actiepagina van Pink Ribbon.
slinder-ladiesrun-eindhoven-5
[heading size=4 style=underline]Info[/heading]
Enthousiast geworden? Schrijf je dan nog snel in! Alle info op een rijtje:

Datum: zondag 28 juni 2015
Afstanden: 5 km, 7,5 km en 10 km
Starttijden: 11.00 (7,5 en 10 km) en 11.30 (5 km), het volledig programma staat hier
Faciliteiten: kleedruimte, bewaakte tassengarderobe, toiletten, medaille graveren, etc.
Inschrijven kan hier!

 

Uw event als #EotM op www.runandrearun.nl? Neem dan even contact met me op!

Foto’s: Flow/Golazo

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!