Event of the month

Event of the month

Er gaat geen weekend voorbij zonder een enorme keuze aan leuke loopjes, die door het hele land georganiseerd worden. Ik heb al veel gekke namen voorbij zien komen, evenals thema-loopjes, wedstrijden met een heel bijzonder parcours, op klompen of op een bijzondere locatie. Of wat te denken van een bijzonder tijdstip?

Omdat de keuze zo ongelooflijk groot is ontstond het idee voor Event of the month, kortweg #EotM. Middels interviews, foto’s, filmpjes, een trainingsloop met de organisatie, of hoe gek je het ook kunt verzinnen zal ik zo iedere maand een in het oog springend evenement in the picture zetten. Op deze manier wil ik het verhaal achter het evenement onderzoeken en jou informeren over een klein deeltje van alle mogelijkheden die we hebben om onze agenda vol te krijgen.

Het eerste #EotM is Mud Masters. Het kan mij niet gek genoeg zijn en voor een paar ton modder ben ik niet bang. Totaal anders dan iedere andere wedstrijd waar ik ooit aan mee heb gedaan. Het karakter van dit fantastische modderfeest heeft zo’n indruk op me gemaakt dat ik in maart aftrap met Mud Masters als #EotM.

Jouw evenement op deze plek? Neem dan contact met me op onder vermelding van “#EotM”. Jouw evenement krijgt gedurende de maand van het evenement een mooie plek op www.RunAndreaRun.nl.

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!