Event of the month

WIN Zandvoort Circuit run #EventoftheMonth

Welkom op het circuit van Zandvoort! Op 26 maart vindt alweer de 10e editie van deze fantastische run plaats en jij kunt er bij zijn! Hoe? Even verder lezen (of naar beneden scrollen als je ongeduldig bent).

[heading size=4 style=underline]Your ride[/heading]Als een echte Formule 1 coureur door de Tarzanbocht gaan, of vol gas over de Hunserug? Niet op vier wielen, maar op je eigen schoenen? Schuin hangend in de bochten, andere lopers links en rechts passerend, gevlagd worden op de finish and smell the burning rubber van je schoenzolen! De Runner’s World Zandvoort Circuit Run is uniek en deze maand #EventoftheMonth. Want op 26 maart wordt het circuit van Zandvoort weer overspoeld door duizenden hardlopers.

[heading size=4 style=underline]Runner’s World Zandvoort Circuit Run[/heading]De 10e editie van deze run wordt een speciale, want voor het eerst is ook de afstand van de halve marathon toegevoegd aan het programma. Net als de 12 kilometer gaat deze route over het circuit, strand en door het centrum en over de boulevard van Zandvoort. Alleen de 5 kilometer blijft op het circuitpark en is tevens de businessrun. Alle afstanden starten vanuit de Pitstraat en finishen voor de eretribune, waar je als echte coureur wordt afgevlagd.
Ook voor de kids is er een kidsrun, zodat dit event een prima dagje uit is voor het hele gezin. Want naast hardlopen kun je heerlijk vertoeven in Zandvoort en genieten van de muziek op diverse plaatsen in het dorp en de DJ’s op het circuit.
Odlo Zandvoort Circuit RunNiet alleen hardlopers kunnen hun (race)hart ophalen in Zandvoort. Op zaterdag 25 maart zijn het namelijk de wandelaars die een route van 18 of 30 kilometer kunnen wandelen. Wielrenners worden zondag vóór de lopers het circuit opgestuurd voor een eerste ronde van 4,2 kilometer, waarna ze rondom Haarlem en het Groene Hart een route van 45, 80 of 120 kilometer kunnen rijden tijdens de Omloop van Zandvoort.

[heading size=4 style=underline]Meedoen?[/heading]Enthousiast geworden en wil je op het meest afwisselende parcours van Nederland lopen? Inschrijven kan tot en met 13 maart a.s.

Datum: zondag 26 maart 2017
Locatie: Circuit Park Zandvoort (parkeren € 10,-)
Programma en kosten:
10.40 uur: Kids Circuit Run 0,9 km € 3,-
10.45 uur: Kids Circuit Run 2,5 km € 3,-
11.15 uur: 5 km ( Business Run / Recreatieloop) € 10,-
12.15 uur: 21,1 km (Business Run / Recreatieloop) € 22,-
13.00 uur: 12 km (Wedstrijd / Business Run / Recreatieloop) € 18,-
16.00 uur: Einde programma
Parcours: 12 en 21,1 km verhard/onverhard en 5 km verhard, kidsrun verhard
Aantal deelnemers 2016: 5 km Circuit Run (2.108), 12 km (7.817), de 21,1 km is nieuw
Faciliteiten: verzorging tijdens en na de loop, omkleedgelegenheid, entertainment
Inschrijven: Let op: er is geen na-inscrhijving, inschrijven kan t/m 13 maart via de site
Bereikbaarheid: betaald parkeren kan in de directe omgeving; bereik met NS is prima
Bijzonderheden: Het gehele weekend staat Zandvoort vol van de sportieve evenementen (zaterdag wandelen, zondag wielrennen en de Runner’s World Zandvoort Circuit Run) en Dorpsfeest. Leuk voor een weekendje weg!

[heading size=4 style=underline]WINNEN![/heading]Inschrijven voor de Runner’s World Zandvoort Circuit Run kan tot 13 maart, maaarrr… jij kunt een startbewijs voor jou én je loopmaatje winnen! Hier! Dus tag nu je loopmaatje in de comments van dit bericht en maak kans op twee startbewijzen voor jullie voor een afstand naar keuze!
Odlo Zandvoort Circuit Run
Meedoen met deze prijsvraag kan tot en met 5 maart. De winnaars maak ik op maandag 6 maart via runandrearun.nl bekend, dus hou de site in de smiezen.

 

Eén reactie

  • Michelle

    Super leuk hoe je altijd alles op papier zet. Via een vriend getipt om jou ervaring te lezen. En nu hopelijk een startnummer te te winnen vooreinier deze loop met me sportpaarden Debbie.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!