Gear, gadgets en lifestyle

5 tips voor vaderdag

Zondag is het vaderdag en als je nog steeds hard op zoek bent naar een geschikt cadeau, óf je weet zelf niet wat graag wilt hebben heb ik wellicht een paar leuke tips voor je!

[heading size=4 style=underline]1. Leesvoer[/heading]Ook een sportende vader heeft zo nu en dan zijn rust nodig. Heb jij een vader die moeilijk stil kan zitten, omdat hij zijn tijd altijd nuttig wil besteden? Geef hem dan een boek. Rust en toch nuttig bezig zijn! Kan niet beter.
Gas en Rem in de sport –  Een (zelf)coachingsboek voor sporters vol met praktische voorbeelden én een hele berg aan oefeningen om jezelf mentaal sterker te maken. Meer info vind je hier.
Zuurstofwinst – Vers van pers is dit boek dat 17 juni officieel uitkomt. Dit boek geeft je de kennis en de vaardigheden om de zuurstofvoorziening van je lichaam te optimaliseren, met als gevolg een betere gezondheid en grotere sportprestaties.
Ikigai – Wat is het geheim van een gelukkig en gezond leven, zoals de bewoners van Okinawa (japan) dat kennen? Volgens de Japanse traditie heeft iedereen een ikigai, een reden van bestaan. Het is één van de geheimen voor een lang en tevreden en gezond leven.
leesvoer
[heading size=4 style=underline]2. Spartan Race[/heading]Ok, het duurt nog even, maar op 21 oktober vindt in Nederland de allereerste Spartan Race plaats. Deze onwijs gave obstaclerace wordt momenteel in 30 landen georganiseerd, heeft meer dan 200 races per jaar en kent wereldwijd al meer dan een miljoen deelnemers. In aanloop naar de Spartan Race in IJmuiden aan Zee vindt er ook een Spartan Race Workout Tour plaats om je pa (of jezelf) klaar te stomen voor deze uitdaging. Hou de agenda in de gaten voor de data. En denk niet ‘dat kan ik niet’, want iedereen kan dit!
Spartan race wc ocr
[heading size=4 style=underline]3. Mizu fles[/heading]Genoeg drinken is heel belangrijk, zeker als je sport. Mizu heeft een hele mooie range aan allerlei verschillende soorten roestvrijstalen thermos- en waterflessen. De producten zijn ontworpen met jouw gezondheid, het milieu, kwaliteit en duurzaamheid in het achterhoofd, maar Mizu vergeet nooit dat het leven ook een feestje is. Van dat eerste kopje koffie in de ochtend tot het laatste slokje water in bed en alles ertussenin: elke dag kun je kiezen voor recyclen in plaats van eenmalig gebruik. Extra leuk: niemand biedt meer verschillende kleuropties dan Mizu, dus je kunt net zo lang mixen en matchen tot je jouw unieke Mizu-product in handen hebt of hem zelfs customizen!
Mizu

[heading size=4 style=underline]4. Travelmap aan de muur[/heading]Nooit meer vergeten waar je overal ter wereld je voetstappen achter hebt gelaten en je hoeft er maar een blik op te werpen en de mooie herinneringen, zware beklimmingen en het afzien komen komen weer naar boven. Op deze travelmap, die je als sticker op de muur plakt, kun je pins prikken van bijvoorbeeld jouw hardloopavonturen, trailvakanties of obstacleraces. Medailles er naast en je hebt je eigen wall of fame vol sterke verhalen.
muursticker-wereldkaart-met-pinpoints-uitgelicht
[heading size=4 style=underline]5. Sokkenlol[/heading]Je kan er nooit te veel hebben: sokken. En dan het liefst sokken die geschikt zijn voor hardlopen. Die zijn er in vele soorten en maten. Met of zonder compressie, met of zonder massagedelen, hoge kniekousen, lage enkelsokjes en alles er tussen in. Speciaal voor het hardlopen hebben Herzog, Falke, Feetures een groot aanbod. De keuze is reuze!
Herzog
Fijne vaderdag!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!