Gear, gadgets en lifestyle

Adidas introduceert Ultra BOOST

Januari is bijna voorbij en dat betekent dat de nieuwste ontwikkelingen op hardloopgebied gepresenteerd worden voor 2015! Een heerlijke tijd van het jaar, want ik zit graag met mijn neus bovenop het nieuws. Momenteel vindt wereldwijd de presentatie plaats van de nieuwste Adidas-telg: de Adidas Ultra BOOST.

Wie mij al een tijdje volgt heeft diverse BOOST’s voorbij zien komen. De Energy’s, Supernova’s, maar vooral de Adios Adizero’s maakten het bont. Afgelopen jaar heb ik heel veel kilometers op deze schoenen gelopen. Ze lopen niet alleen erg fijn, ze zijn licht, comfortabel, bieden de juiste steun en de verschillende, soms gewaagde, kleuren maken de schoenen ook nog eens lekker fashionable. Ik ben dan ook heel erg nieuwsgierig naar de nieuwe Ultra Boost, die in februari op de markt komt! Om je vast lekker te maken het persbericht van Adidas.  
RunAndreaRun adidas Ultra BOOST
[heading size=4 style=underline]Adidas introduceert Ultra BOOST; meer BOOST dan ooit[/heading]
Met de introductie van de BOOST-technologie braken Adidas én de hardlopers die er op liepen de afgelopen jaren veel records. Deze succesvolle nieuwe technologie staat centraal in de Adidas Ultra BOOST. De Ultra BOOST, die vandaag wereldwijd wordt geïntroduceerd, heeft 20% meer BOOST dan de Adidas Energy Boost, de allereerste schoen met BOOST-technologie. Naast de extra energie is ook aan extra comfort en ondersteuning alsmede een bijzonder uiterlijk gedacht.
RunAndreaRun adidas Ultra BOOST

Energie
Adidas introduceerde in 2013 het baanbrekende BOOST. BOOST dankt zijn naam aan een stevig korrelachtig materiaal (TPU) dat letterlijk wordt opgeblazen waardoor duizenden energiecapsules ontstaan die je een extra ‘energy boost’ geven tijdens het hardlopen. De energiecapsules zorgen voor de hogere energieopvang en energieteruggave ten opzichte van andere zolen en presteren consequent en duurzaam onder alle omstandigheden. De Adidas Ultra BOOST bevat 20% meer BOOST waardoor de traditionele EVA-middenzool niet meer noodzakelijk en dus verwijderd is.
RunAndreaRun adidas Ultra BOOST
Comfort & ondersteuning
Tijdens het hardlopen kan je voet 10mm (of zelfs meer) in de breedte zwellen. Om te voorkomen dat dit ongemakken veroorzaakt is de bovenkant van de Adidas Ultra BOOST gemaakt van PRIMEKNIT. Dit voelt op sommige plekken ‘als een sok’ maar op andere plekken waar dit nodig is biedt de schoen juist extra steun. Ook de binnenconstructie is met het oog op comfort en blessures vernieuwd; de verhoogde maar stretchende hiel en de sluiting van de schoen passen zich aan naar de natuurlijke bewegingen van de voet. De Adidas Ultra BOOST combineert dit alles met een opvallend Stretch Web op de onderkant van de zool en een verbeterd TORSION® SYSTEM in de zool, dit zorgt voor extra stabiliteit en controle.
RunAndreaRun adidas Ultra BOOST
De BOOST-technologie is de afgelopen jaren niet voor niets een groot succes geworden. Met de Adidas Ultra BOOST worden de BOOST-liefhebbers nog meer bediend; de overige verwerkte technologieën zorgen voor meer ondersteuning en comfort én zijn een lust voor het oog. De Adidas Ultra BOOST kost €180 en is vanaf 11 februari te krijgen via shop.adidas.nl en vanaf 25 februari bij hardloopspeciaalzaken.

Bron: Persbericht Adidas

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!