Gear, gadgets en lifestyle

And the winner is…

Gister bedacht ik me nog één doel dat ik graag voor het einde van het jaar zou willen behalen. Namelijk 400 volgers op mijn facebookpagina. Dankzij jullie massale hulp schoot het aantal volgers binnen no time over de 400 heen! Dat is dus een heel mooi einde van 2013 en zoals beloofd verloot ik een goody onder de volgers.

[heading size=4 style=underline]Ozzie sackpack[/heading]Jantiene van Altijdsporten.nl en ik bereiden ons dan wel voor op een battle, maar achter de schermen kunnen we gelukkig best goed met elkaar opschieten. Ze is dan ook zo lief om me een leuke goody beschikbaar te stellen die ik dus onder de volgers mag verloten. De ozzie sackpack is een heel handig rugzakje van Under Armour. Lichtgewicht, stevig en door de handige clip op het borstbeen verschuift de rugzak niet zo makkelijk. Zo is het rugzakje voor vele doeleinden te gebruiken.

[heading size=4 style=underline]And the winner is…[/heading]Alle namen heb ik in de ‘hoge hoed’ gedaan en daar een winnaar uit getrokken. En dat is geworden….

400 Collage

Sebastiaan Munter!! Gefeliciteerd! Zou je mij je adresgegevens door willen sturen? Dan zorg ik dat de ozzie sackpack zo snel mogelijk naar je toe komt.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!