Gear, gadgets en lifestyle

And the winner is….

Kun jij wel een tropisch opkikkertje gebruiken en heb je meegedaan aan de prijsvraag? Misschien ben jij dan wel de gelukkige winnaar van het kokoswaterpakket van Healthy People!

[heading size=4 style=underline]Shotje weerstand[/heading]Het is herfst. Vroeg donker, nachtvorst, regen, wind: alle ingrediënten bij elkaar om eens flink verkouden of ziek te worden. Dat willen we natuurlijk voorkomen. Een beetje extra aan de weerstand werken kan dan ook geen kwaad. Daarom mag ik in samenwerking met Healthy People een pakket kokoswater weggeven. Niet alleen een lekker tropische, frisse smaak door de toevoeging van ananas of mango, maar dit kokoswater heeft ook hoge voedingswaarden, waaronder vitamine C en E. Hiermee geef je je weerstand net dat beetje extra.
Healthy 1 Collage

[heading size=4 style=underline]And the winner is…[/heading]
Afgelopen week kon je je foto insturen waaruit blijkt dat jij wel een tropisch opkikkertje kunt gebruiken. De ingezonden foto’s stralen stuk voor stuk kou, nattigheid en snotneuzen uit! Of nog erger… De keuze was dan ook moeilijk, maar het is gelukt. Elsa Dragt is de winnares! Gisteren zouden we eigenlijk een RunAlongRun gaan lopen. Totdat ik zaterdagavond een berichtje kreeg dat ze ziek was geworden. Met haar foto van ziek liggend op de bank met de katten die haar gezelschap houden wint ze het kokoswater pakket van Heathy People. Hopelijk knap je snel weer op en kunnen we een nieuwe datum prikken! Ik neem even contact met je op voor de adresgegevens, dan komt het tropische opkikkertje zo snel mogelijk jouw kant op!
1471299_416819418449852_1422226453_n

Eén reactie

  • Elsa

    Jippie, heeft het me toch nog wat opgeleverd, die buikgriep. Super!
    Het gaat inmiddels de goede kant op, morgen weer gewoon aan het werk. En we plannen snel een nieuwe datum voor onze RAR!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!